SCANDALOS! Salariul ministrului Afacerilor Interne, facut public de un sindicat al politistilor. VEZI ce leafa nesimtita incaseaza Carmen Dan

Scandal urias in Politia Romana, dupa ce conducerea unui sindicat al politistilor a facut public fluturasul de salariu al ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan.


Dupa ce a izbucnit scandalul dintre presedintele Klaus Iohannis si ministrul Carmen Dan, Sindicatul Politistilor „Mihai Viteazul” a facut public fluturasul de salariu al sefei de la Interne.

Concret, potrivit politistilor, providentiala sefa a Ministerului Afacerilor Interne are, incepand cu data de 1 ianuarie 2019, un salariu de 24.675 lei.

Bazandu-ne pe aceasta dezvaluire, dar si pe cifrele facute publice de Carmen Dan, am identificat o crestere spectaculoasa a salariului actualului ministru de Interne, de la numirea in functie si pana in prezent.

Potrivit ultimei declaratii de avere, sefa de la Interne a avut, in 2017, un salariu anual in valoare de 159.480 de lei. De aici reiese ca, in primul an in care s-a aflat la conducerea Ministerului Afacerilor Interne, a incasat lunar suma de 13.290 de lei.

Sindicalistii au prezentat dovada ca, de la 1 ianuarie 2019, salariul sau s-a majorat pana la 24.675 de lei. Astfel, potrivit calculelor Bugetul.ro, salariul lunar i-a crescut, in doi ani de mandat, cu 11.385 de lei – aproximativ 2.422 de euro, de la numirea in functie si pana in prezent. (V.E.)

2 thoughts on “SCANDALOS! Salariul ministrului Afacerilor Interne, facut public de un sindicat al politistilor. VEZI ce leafa nesimtita incaseaza Carmen Dan

Leave a Reply