CHEFUL cel mai tare! VIDEO. Jupanul Timisoarei, felicitat de ziua sa de toata floarea cea vestita a orasului. Fostul securist Ionut Nasleu, un veritabil contracandidat electoral pentru primarul Nicolae Robu

Dupa ce l-a infiltrat pe Nicolae Robu in resedinta de iarna a lui Donald Trump, din Florida, unde l-a fotografiat langa cea mai pazita piscina din lume, agentul de securitate Ionut Nasleu a mai reusit o lovitura de imagine.


Primarul Timisoarei a fost atras subtil intr-o locatie de lux de la periferia orasului, construita intempestiv in zona fostului strand al tineretului, unde paparazii de serviciu au reusit sa-l imortalizeze aplaudand tortul onomastic si discursul viitorului sau contracandidat la fotoliul de primar al Timisoarei.

Numele jupanului orasului, cel care a reusit sa aduca sub acelasi haizas multicolor directori de institutii deconcentrate, oameni de afaceri, magistrati, avocati si interlopi sub acoperire este Ionut Nasleu, consilierul de securitate al primarului Nicolae Robu.

Nimeni altul decat ombudsmanul care, o perioada, a votat acordarea unor despagubiri de sute de milioane de euro din pozitia de vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP), unul dintre beneficiari fiind si Gigi Becali, dar care acum pozeaza intr-un personaj sarac si cinstit, care-si asuma prieteniile cu oricine si oricand, doar sa fie lasat in pace.

Nu mai spunem nimic despre faptul ca finii lui Cristian Busoi, fost vicepresedinte al PNL Timis, organizatie care l-a propulsat in Parlamentul European, mentorul politic si financiar al primarului Timisoarei, au incasat de la ANRP suma de 77.535.100 de lei, pe un teren cumparat de la o batrana din Calea Aradului cu 290.000 de lei, pentru ca ne-am atinge de o ancheta a DNA in curs.

Revenind la marele chef al jupanului Timisoarei, nu putem sa nu remarcam faptul ca, in perioada in care detinea doar un service in Calea Lipovei, isi sarbatorea ziua de Sf. Ioan doar cu cativa amici, insa de cand a ajuns la butoanele Timisoarei prin intermediul academicianului Nicolae Robu, toata floarea cea vestita a sinecuristilor sau afaceristilor de ocazie au facut coada la intrarea in sala de evenimente de lux construita, nimeni nu stie cum, intr-o zona aproape interzisa a Padurii Verzi de la periferia Timisoarei.

Deocamdata, sursele noastre nu ne-au confirmat prezenta Fratilor Emil si Marius Cristescu la marea aniversare, desi finii observatori ai politicii de pe malurile Begai incep sa inteleaga, in ciuda aparentelor, cine conduce, de fapt, destinele celui mai european oras cultural din Romania anului 2021… (Vlad Enciu)

One thought on “CHEFUL cel mai tare! VIDEO. Jupanul Timisoarei, felicitat de ziua sa de toata floarea cea vestita a orasului. Fostul securist Ionut Nasleu, un veritabil contracandidat electoral pentru primarul Nicolae Robu

  1. Am impresia ca primarul Robu, se straduie cam prea mult sa discrediteze mediul universitar timisorean , din care provine , cred ca nimeni ( sau poate foarte putini ) nu prevedea acest fapt, cand Nicolae
    Robu a candidat pentru primul mandat ca primar la Timisoara….

Leave a Reply