Functii scose la concurs IPJ Timis! Politistii specializati in IT, Investigatii Criminale si PR sunt asteptati la examen la sfarsitul lunii martie

Conducerea Inspectoratului Judetean de Politie (IPJ) Timis a scos la concurs o serie de functii extrem de ravnite in organigrama institutiei, examenele fiind programate in perioada urmatoare, cu un varf al bataliilor pentru avansari in data de 30 martie.


Dupa sesiunea din toamna trecuta, cand cea mai disputata functie a fost cea de sef al Serviciului Criminalistic, unde examinatorii au preferat-o pe ambitioasa Dana Glisici, de aceasta data este posibil sa asistam la o avalansa de candidati pentru posturile scoase la concurs de Sectia Regionala de Politie Transporturi Timisoara.

Este vorba despre cea de sef patrula la Biroul Siguranta Publica si Protectia Calatorilor, cu examen programat in data de 5 februarie, ora 11, si cea de sef serviciu la Serviciul Judetean de Politie Transporturi Hunedoara. Un posibil motiv de reticenta a candidatilor ar putea fi intransigenta sefei comisiei de examinare, comisarul Raiciu Andreea Gilia.

La fel de atractiva profesional este si functia de sef birou I la Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul IPJ Timis, scoasa la concurs in data de 28 ianuarie, cea de sef Sectie III Politie rurala la Politia Orasului Deta – Sectia 9 Politie Rurala Jebel, functie a carei castigator se va decide in data de 4 februarie, dar si cea de ofiter principal II la IPJ Timis, Serviciul Cabinet, care va fi disputata in data de 30 martie.

Celelalte posturi scoase la concurs sunt: cinci functii de ofiter specialist (I,II si III) la IPJ, Serviciul Criminalistic – Centrul de Examinare IT, ofiter specialist III la IPJ Timis, Poliţia Municipiului Timisoara, Sectia 2 Politie Urbana –  Biroul Ordine Publica, ofiter principal II la IPJ, Politia Municipiului Timisoara – Biroul Investigatii Criminale, toate urmand sa fie puse pe tapet pentru candidati la data de 30 martie.

De asemenea, in 29 si 30 ianuarie sunt programate examene de promovare a personalului contractual din cadrul unitatii in treapta profesionala imediat superioara a functiei detinute. (G.I.)

Leave a Reply