VIDEO! Un deputat din Timisoara produce soc si groaza in studioul Antena 3. “Mai stiu un partid infiintat de un securist, Dan Voiculescu…”

Deputatul Pavel Popescu, unul dintre reprezentantii PNL Timis in Parlamentul Romaniei, a provocat supefactie, miercuri seara, in studioul Antenei 3, in care se aflau, ca de obicei, “mercenarii” Gadea, Badea, Ciuvica si Savalic, in urma unei replici taioase care i-a amutit pentru cateva secunde pe cei prezenti la discutii.


Dupa o lunga discutie despre partidul lui Dacian Ciolos si implicatiile serviciilor secrete in aceasta noua constructie politica, Pavel Popescu a spus raspicat: ”Mai stiu un partid infiintat de un securist, Dan Voiculescu, pe speta asta fiind foarte usor atacabili si dumneavoastra”.

Dupa momentul de stupefactie din studio, Mugur Ciuvica si-a amintit ca este platit ca bodyguard de imagine al mogulului si a izbucnit furios.

”Trebuie sa fii mult prea bou ca sa-l ataci pe Voiculescu pe tema asta, CNSAS a spus ca Voiculescu nu a fost securist, i-au gasit doua chestii de la serviciul lui ca a dat informatii la Securitate”, s-a dezlantuit Ciuvica, inainte ca Badea si Gadea sa-si fi revenit din soc.

Reamintim ca Dan Voiculescu, proprietarul trustului Intact, a fondat in anii ’90 Partidul Umanist Roman, transformat ulterior in Partidul Conservator, care a propulsat-o pe Maria Grapini in Parlamentul European.

Rezolutia CNSAS prin care Voiculescu a fost dovedit drept colaborator al Securitatii a ramas definitiva, in 2011, in urma unei decizii a Curtii Supreme.

Voiculescu a fost recrutat ca informator de Securitate comunista, in februarie 1970, primind numele conspirativ „Mircea”. In 1973 a fost recrutat in reteaua Directia a III-a unde i s-a dat numele de cod „Felix” si timp de doi ani a dat o serie de note informative despre colegi, rude plecate in strainatate si cetateni straini cu care a avut contact.

Pavel Popescu, ales deputat PNL in Timis, s-a facut remarcat in criza de dupa incediul din clubul Colectiv, in 2015, cand a organizat transportul in strainatate al mai multor pacienti arsi. (V.E.)

Leave a Reply