FLAGRANT! Talhar prins in centrul Timisoarei de un politist local, imediat dupa ce a sustras borseta unui pensionar in varsat de 77 de ani

Politistii locali au depistat astazi, in jurul orei 13.30, un tanar care a sustras borseta de la un batran care se afla in toaleta situata in Parcul Central, din Timisoara.


Atacata de talhar, victima a strigat dupa ajutor, iar un politist local care se afla in apropiere, in misiune de patrulare, a auzit si a pornit in urmarirea suspectului.

A reusit sa-l retina la intersectia bulevardului Regele Carol cu bulevardul Republicii. Este vorba despre un tanar pe nume U.D.B., in varsta de 17 ani, cu domiciliul in localitatea Utvin, iar victima sa este un barbat de 77 de ani.

“Acesta din urma avea in borseta mai multe bunuri personale, precum acte, bani si telefonul mobil. Pe numele tanarului au fost intocmite necesare si a fost predat unui echipaj din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Timis, care se afla in zona si a oferit sprijin, urmand sa fie cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de furt”, ne-a comunicat Daniela Seracin, purtator de cuvant al Politiei Locale Timisoara.  (I.P.)

One thought on “FLAGRANT! Talhar prins in centrul Timisoarei de un politist local, imediat dupa ce a sustras borseta unui pensionar in varsat de 77 de ani

  1. Am fost in apropiere si am vazut aproape intreaga faza. Felicitari politistului local, care desi era singur (cred ca si fara arma) alerga din rasputeri sa-l prinda (si a reusit) pe atacator, care desi era tanar, avea o constitutie destul de robusta si o privire de speriat. Inca odata FELICITARI domnule politist si ma gandesc ca sefii dumitale stiu sa recompenseze cum se cuvine un astfel de om, un astfel de exemplu.

Leave a Reply