Acesta este criminalul sadic care a decapitat un barbat din Timis cu drujba! Totul a pornit de la vanzarea unui BMW seria 3 cu 2.000 de euro. UPDATE. Comunicatul procurorilor

Autorul terifiantei crime din Sanandrei, un individ in varsta de 33 de ani, din Arad, care a fost retinut de politisti inca din cursul diminetii, a fost dus la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis pentru intocmirea actelor procedurale, in vederea prezentarii la judecator cu propunere de arestare preventiva.


Acesta si-a recunoscut fapta si a relatat anchetatorilor motivul pentru care s-a hotarat sa-l omoare pe barbatul in varsta de 44 de ani, din Sanandrei.

In urma cu un an, victima i-a vandut un BMW seria 3, pentru care a platit 2.000 de euro. La scurt timp dupa incheierea tranzactiei, si-a dat seama ca autoturismul are probleme tehnice, motiv pentru care l-a atentionat pe proprietar ca-i aduce masina inapoi si ca trebuie sa i se returneze banii.

In conditiile in care vanzatorul a refuzat schimbul, aradeanul l-a amenintat ca-l ucide, daca nu-i restituie banii. In cele din urma, in noaptea de miercuri spre joi, criminalul si-a pus amenintarea in aplicare.

A luat o drujba, s-a deplasat la domiciliul victimei din Sanandrei, unde a intrat in casa si l-a atacat cu violenta, in final decapitandu-l. Ucigasul este somer si locuieste cu parintii. In cazul in care va fi gasit vinovat de omor calificat si violare de domiciliu, risca detentiune pe viata sau inchisoare intre 15 si 25 de ani si interzicerea exercitarii unor drepturi. (V.E.)

UPDATE 1! “In data de 31.01.2019, procurori din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis au dispus inceperea urmaririi penale sub aspectul savarsirii infracaiunilor de omor calificat cu premeditare si violare de domiciliu.

Din primele cercetari efectuate in cauza rezulta indicii temeinice ca, in noaptea de 30/31.01.2019, o persoana de sex masculin s-a deplasat la imobilul din localitatea Sanandrei, jud. Timis, in care locuia victima L.M.C., cu scopul de a o ucide.

Acesta a taiat cu drujba usa de la intrare, patrunzand in interiorul locuinaei, unde victima se afla impreuna cu cei doi copii minori. In acele momente victima s-a trezit din somn si a incercat sa scape, fugind in gradina din spatele imobilului, insa a fost urmarita de faptuitor, care a ajuns-o din urma si, folosind drujba, a ucis victima taind-o in zona gatului.

In cursul zilei de azi urmeaza a se dispune efectuarea in cauza a urmaririi penale faaa de suspect si luarea masurilor preventive care se impun.

Facem precizarea ca inceperea urmaririi penale in cauza reprezinta o etapa a procesului penal reglementata de Codul de procedura penala, avand ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, in nicio situatie, sa infranga principiul prezumtiei de nevinovatie”. (Prim-procuror POP MIHAELA)

UPDATE 2! Criminalul se numeste Dorin Muntean, are 32 de ani, si locuieste in satul Monorostia, comuna Barzava, judetul Arad. In vara anului trecut, criminalul s-a intors de la munca din Spania. Desi motivul crimei, vehiculat din primul moment, este legat de vanzarea unui BMW seriA 3, care a fost defect si vanzatorul a refuzat sa returneze banii, se pare ca substratul razbunarii este ancorat in zona retelelor de crima organizata, criminalul dezvaluind, in masina politiei, ca la mijloc ar fi o “genta cu droguri”… 

Sursa foto: pressalert.ro

2 thoughts on “Acesta este criminalul sadic care a decapitat un barbat din Timis cu drujba! Totul a pornit de la vanzarea unui BMW seria 3 cu 2.000 de euro. UPDATE. Comunicatul procurorilor

  1. La cum te exprimi si cum gandesti, eu zic ca astia ca tine ar trebui starpiti sau macar castrati, ca sa nu se mai inmulteasca. Bagabontule!

Leave a Reply