VIDEO! Mircea Badea, batut crunt intr-un mall din Bucuresti. Acesta a incercat sa-l infrunte pe motociclistul campion la K1

Vedeta Antena 3, Mircea Badea, a fost batuta din nou in ring. Luptatorul de K1, Teodor Constantin, i-a acordat revansa lui Badea, sambata, in cadrul unei gale demonstrative organizata la Mall Berceni, insa, in ciuda arogantei cu care si-a anuntat aparitia in ring, acesta n-a reusit sa stea in picioare decat cateva secunde.


Lovit puternic in barbie, in cadere, acesta a fost la un pas sa-si fractureze coloana.

CITESTE si: http://Revansa motociclistilor! Mircea Badea a fost snopit in bataie de campionul national la Muay Thai, Teodor Emanuel! Vezi VIDEO!

Motociclistul luptator l-a facut KO pe Badea, din primele doua lovituri. Showmanul lui Voiculescu si-a pierdut cunostinta si a fost ajutat de staff-ul tehnic sa-si revina in fire. Dupa acest nou succes facil, luptatorul motociclist a publicat un mesaj pe pagina de socializare.

„Artele martiale inseamna multa munca, disciplina, respect, nu vorba multa si aroganta. Cred ca Mircea Badea a inteles lucrul asta dupa ce i-am acordat revansa”, a scris Teodor Tedi Constantin, pe Facebook.

Teodor Tedi Constantin este campion la K1 si s-a mai luptat cu Mircea Badea si in noiembrie 2014, dupa ce sportivul l-a provocat pe prezentatorul TV, pe motiv ca l-a jignit in numeroase randuri. (V.E.)

UPDATE! Dupa ce a scapat viu si nevatamat din acest meci, Mircea Badea a postat un mesaj pe Facebook: ”Sa spui despre asta ca e „motociclist”, cand vezi cu ce se ocupa si carte de vizita are, e ca si cum ai spune ca un fotbalist la Steaua este autombilist pentru ca sofeaza un BMW. Un lucru e sigur: nu sunt fricos. N-am fost si nu voi fi niciodata. Atfel, totul ok. Ne vedem maine la emisiune de la 21.00 la 24.00. P.S. Sa spui cum „am fost lesinat minute bune” este fake news: nu te lasa doctorul sa te ridici pana nu ti face teste. N-am facut deloc caz de meciul asta inainte, n-o sa fac nici dupa.”

Leave a Reply