Politistul Berbeceanu il persifleza pe incasatorul Mircea Badea. “Ar trebui batut zilnic pe strada, unde nu poate fi salvat de arbitru! Sa simta gustul bordurii!”

Traian Berbeceanu considera ca Mircea Badea ar trebui batut pe strada, unde nu poate fi salvat de arbitrul. Postarea face referire la ultima confruntare a lui Badea cu motocilcistul Tedi, care l-a pus la pamant pe guralivul realizator TV in mai putin de 5 secunde.


Fostul comisar sef al BCCO Alba a scris, intr-un comentariu pe Facebook, ca ca realizatorul emisiunii ”In Gura Presei”, de la Antena 3, ar trebui batut nu in ring, ci pe strada, ca sa simta „cum trosneste o clavicula, cum bubuie pumnul in tampla” sau care este “gustul asfaltului”.

”Mitocanul ala de Badea trebuie batut zilnic, dar nu asa. Nu in ring unde, ori lesina imediat, ori abandoneaza, este salvat de arbitru si aparat de protectii.

In strada, pentru ca aia-i bataia care doare cu adevarat. Sa simta prostovanul cum trosneste o clavicula, cum bubuie pumnul in tampla, sa afle care-i gustul bordurii si mirosul asfaltului. Golaneste. Ori suntem golani, ori nu mai suntem”, scrie Berbeceanu intr-un comentariu publicat pe Facebook.

Ca reactie la mesajul lui Berbeceanu, Mircea Badea sa multumit sa spuna doar atat: ”Politist anti-mafia si prieten al lui Kovesi, viitor procuror european”.

Este posibil ca aceasta autentica instigare la violenta venita din partea politistului Berbeceanu, un adept al DNA si al Laurei Codruta Kovesi, care l-au salvat de la inchisoare intr-un dosar inscenat, sa fie starnita de modul batjocoritor in care Mircea Badea se refera la DNA si lupta anticoruptie in emisiunile sale. (V.E.)

One thought on “Politistul Berbeceanu il persifleza pe incasatorul Mircea Badea. “Ar trebui batut zilnic pe strada, unde nu poate fi salvat de arbitru! Sa simta gustul bordurii!”

  1. Mai lasatil dracului si nu il mai pligeti pe comisarul Berbeceanu, acest individ este interlop in toata regula, era cunoscut si este in continuare apropiat al interlopilor din jud. Hunedoara si Alba, a fost bagat pina in maduva oaselor in tot felu de infractiuni. Unde se facea vreo infractiune hopa si Bebeceanu, dar nu pentru asi face meseria ci pentru asi face partea! Mai mult, acest interlop nu este politist care sa fi absolvit scoala de ofiteri sau macar de subofiteri de politie, este un derbedeu care a terminat o facultate pe la Alba si peste noapte a fost imbracat in uniforma de politist si facut ofiter! Se tot lauda cu marea captura, aurul dacic, el si cu alti indivizi care au cheltuit banul public si la gata a fisait tot, mai mult acele bratari Dacice au fost niste facaturi.

Leave a Reply