AVANSARE! Vamesul sef Gabriel Moldovan, numit la conducerea Administratiei Judetene a Finantelor Publice Timis

Unul dintre cei mai longevivi si stabili directori de institutii publice din Timisoara a fost avansat la sefia Administratiei Judetene a Finantelor Publice Timis.


Gabriel Moldovan – finul raposatului deputat Gheorghe Ciobanu, cel mai influent om politic din zona vamilor de vest – a preluat conducerea executiva a AJFP Timis, dupa ce in urma cu cateva zile a fost demis din fruntea Directiei Regionale Vamale Timisoara, pe care o detinea din 2006.

Vechiul director executiv, profesionistul Mircea Calin, va ramane numarul doi in echipa de conducere a institutiei, pe functia de director adjunct.

Aceste schimbari au fost decise de noua sefa a ANAF, Mihaela Triculescu, iubita consilierului de stat in cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului, Darius Valcov.

Aceasta a dispus ”aplicarea mobilitatii functionarilor publici la nivelul a 20 de structuri fiscale din cadrul agentiei”. Astfel, au avut loc schimbari la nivelul conducerii pentru 19 structuri vamale, respectiv: la Directia Generala a Vamilor, la nivelul celor opt Directii Regionale Vamale, si la mai multe din cele 89 de Birouri Vamale de Interior si de Frontiera.

Zilele trecute, la adoptarea proiectului de buget pe 2019, ministrul de finante a cerut ANAF sa creasca gradul de colectare a veniturilor, stabilind un prag de 340 de miliarde de lei, reprezentand 33,4% din PIB. (G.I.)

 

One thought on “AVANSARE! Vamesul sef Gabriel Moldovan, numit la conducerea Administratiei Judetene a Finantelor Publice Timis

Leave a Reply