SCANDAL in muzica populara banateana! Vedetele Nicoleta Voica si Ramona Vita, in razboi total si nimicitor. “Micsorarea stomacului v-a topit nu numai grasimea, dar si creierul!”

Doua dintre solistele de succes ale muzicii populare banatene, Nicoleta Voica (foto 1) si Ramona Vita (foto 2), si-au declarat razboi pe fata, cu acuzatii si jigniri inimaginabile postate pe retelele de socializare.


Scandalul a fost declansat de Alin Bagiu, proaspatul partener de viata al Nicoletei Voica, care a atentionat-o pe Georgiana Vita, fiica Ramonei, sa nu mai cante piese din repertoriul sotiei sale, intrucat acest lucru se numeste furt.

De aici si pana la explozia acuzatiilor si invectivelor aruncate in spatiul virtual de cele doua vedete incontestabile ale muzicii populare banatene nu a mai fost decat un pas, iar acesta a fost facut de Georgiana Vita, care i-a acuzat pe sotii Voica-Bagiu ca sunt doi penibili.

Mai mult, a dezvaluit ca, in urma cu cativa ani, Alin Bagiu si-a aratat disponibilitatea de a-i deveni impresar, insa l-a refuzat. Prezentam cateva dintre mesajele postate pe Facebook de cele doua combatante.

„In aceasta seara am avut o „discutie” pe mess cu o tanara “cantareata” de muzica populara din Banat, mai exact din Resita care traieste acum in Timisoara, cu parinti muzicanti si sot la fel. I-am scris un mesaj si am rugat-o sa nu imi mai cante piesele si sa le posteze si pe youtube fara acordul meu. Stiti ce mi-a raspuns?

Ca sunt o PENIBILA, impreuna cu sotul meu (care apropo i-a promovat ani de zile parintii la televiziune absolut GRATUIT!). I-am spus ca o sa transmit mesajul ei catre voi si mi-a spus ca nu o intereseaza. Ce e ciudat, e ca eu am ajutat-o la inceput de cariera si ca aveam impresia ca ma respecta. Mai mult decat atat, a spus ca de acum inainte nici nu o sa imi mai asculte piesele, iar cand o sa apar pe tv o sa mute postul.

Acea persoana este si profesor activ in invatamantul romanesc (fereasca Dumnezeu de elevii care ii pica pe mana)….Voi ce credeti despre asta? Sunt penibila ca am rugat pe cineva care imi canta piesele fara macar sa imi ceara acordul (apropo, poate ca i-l dadeam fara nici o pretentie, de drag), sa nu o mai faca? Va rog sa imi spuneti si voi parerea! Va multumesc…”, si-a instiintat Nicoleta Voica fanii.

Si chiar daca nu este nominalizata „tanara cantareata” in textul postat pe social-media de Nicoleta Voica, reactiile care au urmat au scos in evidenta faptul ca nu poate fi o alta persoana in afara Georgianei Vita, cea care a raspuns la acuzatiile ce i s-au adus:

„Pana aici a fost! De ce nu le-ati spus oamenilor cum a decurs cu adevarat discutia si de ce le dati oamenilor informatii eronate despre mine si familia mea ? De ce nu dati nume ? Despre mine este vorba sa stie toata lumea … Consider ca parintii mei nu au nici o legatura cu fapta mea … cum ca mi-am permis sa spun ca sunteti penibili .

Asta consider eu , sunt majora si-mi asum …. daca vreti sa ajungeti din nou la parintii mei si nu aveti cu ce , apelati la alte mijloace josnice. Sotul dumneavoastra m-a abordat pe Facebook de mai multe ori, dar am sa va arat totul.

Cu ce m-ati ajutat dumneavoastra pe mine Doamna Nicoleta? As vrea sa stiu? Alin Bagiu a fost in trecut un prezentator la o emisiune tv in Resita… a fost un simplu angajat. A invitat artisti in emisiuni pentru ca asa a fost formatul emisiunii , de aceea au fost si parintii mei acolo asa cum mergeati si Dumneavoastra din cate stiu eu dar si multi indragiti solisti tineri dar si consacrati din Banat… era totul gratis pentru toata lumea… nu cred ca a platit cineva ceva pentru promovare.

Doamna Nicoleta… eu v-am respectat mereu. Am vazut ca afirmati ca ne este frica. Nu imi este frica si nu ne este frica de nimeni decat de Dumnezeu pentru ca nu am facut rau voit cuiva. Nu as vrea sa facem o telenovela pentru ca intre familiile noastre in trecut au mai fost telenovele si nu as vrea. Nu e cazul. Nu doresc reclama pe spatele nimanui si nu sunt dornica sa apar la tv asa cum procedati voi in ultima perioada.

Dupa cum vedeti eu am stat si nu am postat… puteam sa fiu eu prima care postez asa ceva …pacat! Ne provocati la maxim… ne abtinem, dar pana la un moment dat. Incerc sa ma abtin maxim pentru ca oamenii nu stiu ca “binele“ acela pe care presupuneti ca l-ati facut familiei mele. Nu a fost asa bine, a fost invers si totul a fost o prefacatorie. Nu doresc sa spun mai mult. Mama lui Alin Bagiu mi-a fost diriginta la un moment dat, respect pentru Doamna Bagiu, dar pentru el nu mai pot spune nimic .

Nu va dati seama ca toata lumea e inversunata pentru faptul ca acest individ va spala creierul?! Legat de discutia mea cu Alin Bagiu, va pot spune ca a gasit o melodie ratacita in repertoriul pe care eu il abordez la evenimente, o melodie foarte veche care apartine Nicoletei Voica. Deci, ei ma asculta, imi urmaresc evolutia.

Eu am cantat aceasta melodie cu tot dragul, a fost live, nu am furat nimic si pe langa mine sunt multi solisti consacrati din Banat care ii canta melodiile la evenimente. Acum va intreb eu, de ce nu v-ati luat de ei? Va este frica? Inca ceva: sotul doamnei imi interzice sa cant live melodiile Vioricai de la Clejani pe care o iubesc.

Dar am sa revin si am sa va spun si parerea ei si mai ales ca acest individ imi interzice sa cant melodiile lui GICA PETRESCU live … eu nu mi-am permis sa-mi insusesc melodiile altor interpreti. Eu sunt curioasa daca este cu adevarat Nicoleta cea care scrie. Cam atat.

De acum am sa postez toate conversatiile … astazi din pacate nu am timp pentru ca am multe lucruri mult ma importante , eu sunt cu toata familia acasa si ma bucur sa-mi petrec timpul alaturi de ei . Am fost la biserica pentru ca este Duminica si nu stau sa ma cert pe Facebook . Nu doresc sa fiu rea si incerc pe cat pot sa fiu un om mai bun si sa nu devin un om rau doar pentru simplul fapt ca cei din jurul meu sunt rai . Cei care ma cunosc stiu bine despre ce vorbesc . Astazi este o zi importanta si sarbatoare in familia noastra dar de maine va rog sa asteptati conversatiile”, este declaratia Georgianei Vita, fiica artistilor Ramona si Petrica Vita.

Aceeasi artista avea sa revina cateva ceasuri mai tarziu, cu o alta postare, pe marginea aceluiasi subiect fierbinte: „La cererea colegilor de cantec am sa postez mai repede convorbirea cu Alin Bagiu, sotul Nicoletei Voica. Nu-mi doream niciodata in viata sa ajung sa fiu nevoita sa fac aceste lucruri. Tot aici am sa postez momentul de la un spectacol din Sibiu in care Nicoleta Voica ne lauda pe noi ca si generatie. Eram si eu pe scena si ea spunea cat ne ajuta ea pe noi, pe cei tineri. Acest lucru se intampla inainte sa fie casatorita cu Alin Bagiu.

Tot aici am sa postez si momentul in care Nicoleta Voica interpreteaza live un cantec care ii apartine lui Puiu Codreanu. Am sa va arat si conversatiile pe care le am din trecut cu Alin Bagiu … inainte sa fie casatorit cu Nicoleta. Imi spunea ca este onorat sa ii accept cererea de prietenie si multe altele. M-au invitat la emisiunea lor si acum am ajuns sa fiu bataia lor de joc. Aici este tot ce am eu . Sper sa incheiem aici cu tot . Repet! PENIBILITATEA E LA EA ACASA!”, a pus punctul pe i Georgiana Vita, sotia lui Andrei Muntean. Aceasta a prezentat dialogul purtat cu sotul Nicoletei Voica, Alin Bagiu.

La randul ei, intepreta Ramona Vita, mama Georgianei, a simtit nevoia sa isi exprime un punct de vedere extrem de dur, firesc in apararea fiicei, lasand deoparte etichetele pe care le-ar fi presupus dialogul intre doua doamne.

„Doamna Nicoleta Voica, va dovediti nu numai penibila, ducand in absurd acest subiect, dar si senila, uitand ceea ce ati cantat dumneavoastra, nu in tinerete, pana mai ieri, adica pana sa va maritati. Exista pe Youtube repertoriul dumneavoastra “foarte rafinat” si “doar al dumneavoastra”.  Apropo: Iesi muiere de sub pat / ca sa mor daca te bat este tot creatia dumneavoastra?

Parca asa-mi amintesc ca o cantati dvs. cu Petrica Moise, nu de alta, dar mi-o mai cer unii pe la nunti si nu as vrea sa va plagiez superbul repertoriu, ca sa ma acuzati si pe mine de furt. Cine se face, doamna, vedeta cu melodiile dvs., Georgiana Vita? Georgiana isi promoveaza melodiile ei, ca le are, slava Domnului, sau pe ale mele.

Nu vorbim de evenimente, unde cum bine stiti se canta un repertoriu vast, mai autentic sau mai comercial, la fel faceti si dumneavoastra si inclusiv respectabila dvs. fiica, cea mai tare din parcare, pardon din tara.

De ce relatati, doamna, doar partea conversatiei care va este favorabila si va avantajeaza, dar nu-i nimic ca va relata Georgiana toata conversatia ca sa vada intreaga lume adevarata dvs. fata. A, si as putea sa stiu si eu cu ce ati ajutat-o sau sustinut-o pe Georgiana si pentru ce ar trebui sa va fie recunoscatoare, sau noi pentru ce ar trebui sa-i multumim, scumpului dvs. sot? Pe vremea aceea era doar un simplu moderator de emisiuni de muzica populara si nu avea propria televiziune, nefacand altceva decat sa-si realizeze emisiunile cu toti solisti de muzica populara , nu numai cu noi.

“Stimata doamna” ati uitat un lucru respectul se castiga nu se pretinde. Cert este ca ati starnit impotriva dvs. intreaga generatie tanara, care, paradoxal cu ceea ce sunteti dvs. astazi, va respecta si va iubea cantecele. Georgiana nu va canta repertoriul, decat poate razlet, vreo melodie ceruta de cineva, cum dealtfel s-a intamplat si in cazul relatat cu atata ardoare si atata indarjire si asta intamplandu-se prin vara, cu mult inainte de avertismentul cu pricina.

Cea careia i-ati fost idol am fost eu, nu Georgiana, iar daca va folositi de ea pentru a lovi in mine este un lucru cat se poate de josnic, asta spunand inca odata multe despre calitatea dvs. umana.

Si daca tot ati recurs la amenintari cu televiziunile si cu spectacolul de marti, care apropo este caritabil si nu troaca de spalat a rufelor dvs., as vrea sa va spun ca si noi avem o opinie si nu ne jenam deloc sa o facem publica, sa vedem cine iese curat din mocirla in care fara voia noastra am fost nevoiti sa intram. A si sa nu uit; marti, la spectacol, sa veniti cu cd-ul si cu portavoce-a, ca nici statia si cu atat mai putin orchestra profesionista Virtuozii Semenicului, condusa de Petrica Vita nu va va acompania.

Iar in legatura cu cantecele dvs ”deosebite si unice”, stati linistita ca nici dracu nu vi le va mai canta nici cu permisiune nici fara permisiune. Rageti-le dvs. ca la fel ca dvs. nu le rage nimeni, regina neincoronata a marelui fas! Regret ca am fost nevoita sa va raspund, dar pentru copilul meu mor cu dvs. de gat. Ooops, dar de unde sa cunoasteti dvs. sentimentul matern, cand ati dat gres pe toate planurile si acum, in prostia dvs., daramati tot ceea ce ati cladit o viata. Pacat”, a scris Ramona Vita.

Evident ca si mesajul Ramonei Vita este dublat de o alta postare, pe pagina aceleiasi Nicoleta Voica, in care sotia lui Petrica Vita persifleaza „remodelarea corporala si spirituala” de care ar fi beneficiat cea care a declansat conflictul.

„Nu stiu, doamna Nicoleta Voica Bagiu, ceva nu va face bine. Ori micsorarea stomacului v-a topit nu numai grasimea, dar si creierul, ori dragostea nu va prieste si in loc sa va innobileze va dezumanizeaza. Ma gandesc cu oroare ca odata imi doream sa ajung ca dumneavoastra. Fereasca Dumnezeu!”.

Sa mai spunem ca acest conflict mocneste inca de pe vremea cand taragotistul Petrica Vita era iubitul fiicei Nicoletei Voica, Andreea, iar relatia dintre cei doi nu s-a concretizat prin oficializarea in fata ofiterului starii civile. De ce nu intervine Andreea Voica in apararea mamei sale?

 

argumentata a uneia dintre partile acestui scandal, fiind vorba de o voce avizata, e o artista de top a cantecului din Banat? Probabil nu doreste sa intre in mocirla acestui razboi sau inca nu si-a revenit din socul provocat de oficializarea relatiei Nicoleta Voica – Alin Bagiu, pe care a dezavuat-o inca de la inceput… (Mara Ion)

Leave a Reply