PRECIZARE! Gruparea de Jandarmi Mobila Timisoara nu are nicio legatura cu incidentul de vanatoare in care a fost implicat milionarul Florin Fedor, patronul carmangeriei DAF din Giroc

Gruparea de Jandarmi Mobila Timisoara ne-a remis, prin intermediul purtatorului de cuvant, lt. col. Emilia Finata, o precizare, care face referire la un articol publicat, recent, in Impact Press.


“Referitor la articolul publicat la data de 12 februarie 2019, cu titlul “Milionarul Florin Fedor, “regele” micilor de Giroc, audiat la Parchetul Militar Timisoara in legatura cu incidentul de la Buzias, cand si-a abandonat arma de vanatoare si jeep-ul si a fugit”, va comunicam faptul ca jandarmii din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile Timisoara nu au desfasurat nici o actiune in 7/8 septembrie 2017, pe un fond de vanatoare din zona localitatii Buzias.

Spre informarea corecta a cititorilor publicatiei dumneavoastra, va adresam rugamintea de a face corecturile ce se impun”, se mentioneaza in dreptul la replica primit la redactie.

NOTA: Corecturile au fost facute imediat dupa publicarea articolului, in urma unei sesizari telefonice venite din partea lt. col. Emilia Finata. Precizam ca plutonierii adjutanti Florin Gruiescu, Ionel Pupsa si Florentin Stanciu, dar si plutonierul major Adrian Petruescu, care au efectuat mai multe perchezitii considerate abuzive in zona fondului de vanatoare din Buzias fac parte din Inspectoratul Judetean de Jandarmi Timis, Detasamentului 6 Lugoj, Postul de Jandarmi Buzias, si au fost trimisi in judecata, deja, de Parchetul Militar Timisoara intr-un alt dosar. (I.P.)

Leave a Reply