Pronosticul lui ZEGREAN! Laura Codruta Kovesi nu mai poate fi intoarsa din drumul ei catre sefia Parchetului European. “Kovesi se va intoarce acasa procuror general european”, sustine fostul judecator de la CC

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, sustine ca, indiferent de ofensiva coalitiei PSD-ALDE, care nu mai stie ce sa faca pentru a-i sabota candidatura, Laura Codruta Kovesi va deveni, luna viitoare, sefa Parchetului European.


Zegrean a explicat faptul ca fosta sefa a DNA se bucura de o sustinere masiva la varful Uniunii Europene, in timp ce campania de discreditare pusa in scena de PSD si ALDE, prin magistrati si jurnalisti obedienti, nu are nici cel mai mic efect la Bruxelles.

Orice face si spune coalitia PSD-ALDE, laolalta cu ministrul Justitiei, nimic nu va mai conta la Bruxelles: eu nu cred ca cineva sau ceva o mai poate intoarce pe Laura Codruta Kovesi din drumul ei catre sefia Parchetului European.

Se duce si nu se mai opreste! Kovesi are o sustinere masiva in cadrul Uniunii Europene, altminteri nu ar fi iesit la rampa numerosi oficiali de cel mai inalt rang ai partidelor de la Bruxelles care si-au anuntat intregul sprijin pentru romanca. Exponentii Comisiei Europene o sustin pe Kovesi.

Acum intelegem pe indelete marea greseala pe care a facut-o presedintele Klaus Iohannis atunci cand a semnat revocarea Laurei Codruta Kovesi de la sefia DNA. Pai, daca ea este buna ca sa conduca Parchetul European, cum de nu putea fi buna in Romania, la carma DNA?! Am spus-o si o repet: Iohannis a comis o eroare cand a decis sa o revoce, finalmente, pe Laura Codruta Kovesi.

Daca se va vota in martie, la Bruxelles, Kovesi se va intoarce acasa procuror general european. Sau nu se va mai intoarce, fiindca si-ar putea face treaba foarte bine si de la Bruxelles, investigand printre altele si fraudele facute cu bani europeni, de unde si vanzoleala din Romania.

Oficialii Uniunii Europene cunosc foarte bine situatia din Romania, o cunosc chiar mai bine decat romanii si stiu foarte bine de ce Laura Codruta Kovesi se afla in vizorul coalitiei PSD-ALDE. Atacurilor politicienilor de pe malurile Dambovitei vor ramane fara ecou la Bruxelles”, a declarat Augustin Zegrean. (I.P.)

One thought on “Pronosticul lui ZEGREAN! Laura Codruta Kovesi nu mai poate fi intoarsa din drumul ei catre sefia Parchetului European. “Kovesi se va intoarce acasa procuror general european”, sustine fostul judecator de la CC

  1. Dl. Zegrean, interesant cum tocmai dumneata instigi la nrespectarea legii de catre presedinte. Pe de alta parte, OLAF isi face bine treaba si acum, nu stiu ce ar putea sa faca Kovesi in plus. Esti pe langa, nu mai face declaratii….

Leave a Reply