Dosar penal pentru ucidere din culpa pentru bodyguardul timisorean Lucian Boncu! Acesta poate ajunge la inchisoare, intrucat mai are o condamnare cu suspendare

Ghinion teribil pentru Lucian Boncu, patronul unei firme de paza si protectie din Timisoara, bodyguardul de nadejde al lui Ionut Nasleu, consilierului de securitate al primarului Timisoarei, Nicolae Robu.


Fostul campion national la lupte libere a fost implicat, zilele trecute, intr-un accident rutier, in urma caruia o femeie in varsta de 73 de ani a fost accidentata grav si a fost transportata la spital.

Evenimentul s-a produs in localitatea Giroc, pe strada Muncitorilor, in dreptul imobilului cu numarul 51, in timp ce Lucian Boncu, aflat la volanul unui autoturism, a efectuat o manevra de dat cu spatele, in marsarier.

Victima a fost lovita cu partea din spate a masinii si a cazut, lovindu-se cu capul de o bordura. Desi a fost supusa unei interventii chirurgicale, femeia a decedat, in noaptea de miercuri spre joi, la Sectia ATI a Spitalului Judetean din Timisoara. 

In aceste conditii, politistii care ancheteaza incidentul vor schimba incadrarea faptei din vatamare corporala din culpa, in ucidere din culpa, iar acest dosar il poate trimite pe Boncu in spatele gratiilor, in conditiile in care sportivul mai are o condamnare de 2 ani inchisoare, cu suspendare, pentru amenintare.

 

 

Leave a Reply