PMP Timis ar putea deschide lista europarlamentarelor cu actorul Florin Calinescu. Timisoreanul este un adversar inversunat al PSD si al presedintelui “Livulica” Dragnea

Actorul Florin Calinescu, unul dintre juratii concursului Romanii au talent, a discutat cu PMP despre o eventuala candidatura la alegerile europarlamentare pe lista partidului fondat de fostul presedinte Traian Basescu, au declarat surse din PMP pentru stiripesurse.ro. Deocamdata, dupa mai multe saptamani de discutii, negocierile se pare ca au esuat, insa, totusi, mai exista sanse ca nativul timisorean sa deschida lista europarlamentarelor din partea PMP Timis.


„Florin Calinescu ne-a spus ca inca nu se considera pregatit sa intre in politica si ca momentan ramane la PRO TV sa-si onoreze obligatiile de la show-ul Romanii au talent”, au dezvaluit surse din PMP.

Florin Calinescu anunta, la sfarsitul anului trecut, intr-o inregistrare live pe pagina personala de Facebook, ca se gandeste “foarte serios“ sa-si infiinteze propriul partid politic.

In ultima perioada, acesta a avut mesaje anti-PSD extrem de critice pe pagina sa de socializare.

Ultima luare de atitudine impotriva lui Liviu Dragnea a venit dupa ce presedintele PSD a fost intrebat de catre un jurnalist ProTV unde sunt autostrazile si spitalele regionale promise in campania electorala.

„Hai cu mine in baie”, i-a raspus jurnalistului Pro TV Alex Dima, pe holurile Parlamentului, dupa ce, in urma cu un an, i-a facut aceeasi invitatie altui jurnalist.

In urma acestei reactii, liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost ironizat pe retelele de socializare de mai multi cunoscuti. Florin Calinescu l-a invitat si el pe Dragnea in baie, printr-o postare devastatoare pe Facebook.

“Livulica il invita pe un copil de presa la baie. Nu cunosc continuarea. Livulica, tata, vin io cu tine la baie. Da’ o sa stai ceva vreme… Te antrenez gratis pentru maratonul de la Jilava… sau mai bine Rahova, ca e in teldrum spre Tarania ta…”, a postat Florin Calinescu pe Facebook. (V.E.)

Leave a Reply