Procurorul Dragos Olteanu, razbunat! Politistii l-au identificat si trimis dupa gratii pe autorul incendiului care i-a distrus masina

Piromanul care a provocat distrugerea autoturismului unui procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara a fost prins. Este vorba despre un om al strazii, in varsta de 46 de ani, care obisnuia sa dea foc cartoanelor din tomberoane, posibil, din reflex infractional sau pentru a se incalzi.


Prima fapta de acest gen a fost comisa in dimineata zilei de 29 ianuarie 2019, cand a incendiat o pubela de gunoi aflata pe strada Colonel Enescu, in plin centrul Timisoarei.

Focul s-a extins la o masina parcata in apropiere, care a fost distrusa in proportie de 60%. Este vorba despre un Hyundai, care apartinea procurorului Dragos Olteanu, de la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara.

Piromanul a recidivat, miercuri dimineata, in jurul orei 4,30, cand a dat foc mai multor pubele aflate pe strada Eugeniu de Savoya, tot in centrul Timisoarei. De aceasta data nu a avut timp sa dispara, pentru ca a fost identificat si retinut de politistii Sectiei 1 Urbana.

In urma investigatiilor a rezultat ca aceeasi persoana a provocat si incendiul de luna trecuta, care a distrus masina procurorului Olteanu. A fost retinut pentru 24 de ore si introdus in Arestul IPJ Timis, sub acuzatia de distrugere prin incendiere, urmand sa fie prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva. (G.I.)

Leave a Reply