Tranzactie pe piata saloanelor de infrumusetare din Timisoara! Centrul style & beauty apartinand unei foste angajate a SRI Timis si-a schimbat proprietarul si denumirea

Unul dintre cele mai cautate saloane de infrumusetare din Timisoara, cu o clientela fidelizata in mediul femeilor cu bani din capitala Banatului, si-a schimbat proprietarul si denumirea. Tranzactia a avut loc, zilele trecute, iar odata cu predarea cheilor si angajatilor catre noul proprietar, un brand al saloanelor de cosmetica din Timisoara a disparut din peisajul afacerilor locale.


Este vorba despre Evelyn Style & Beauty, pe care Eveline Mirabela Velciov, fost subofiter la SRI Timis, a decis sa-l vanda. Pretul tranzactiei nu a fost facut cunoscut, insa a fost vorba despre “o suma frumusica”, dupa cum ne-a comunicat Eveline Velciov.

“Mereu am spus ca salonul de infrumusetare este un business de tinerete. 13 ani, Evelyne Style a fost o afacere profitabila. Noua proprietara sa si-o dezvolte, mai departe, sub numele ei. Eu am marca inregistrata, este brandul construit de mine in 13 ani, si nu-l pot lasa la altii.

Sunt fericita ca l-am avut si la fel de fericita il predau Nicoletei, si-i las linistita si angajatii. Voi ramane doar cu scoala, cu cursurile de formare profesionala. Este prima mea dragoste, pentru ca sunt dascal la baza. Este fix ce mi se potriveste, cursuri, elevi, clase, promotii, examene. Inchei un capitol al afacerilor construite sub brandul Evelyn si continui cu si mai multa energie si liniste”, ne-a declarat Eveline Velciov.

Sa mai spunem ca noua denumire a salonului de infrumusetare construit, in 13 ani, de fostul subofiter al SRI Timis este Enjoy Beauty, iar povestea merge mai departe in acelasi sediu, de langa Padurea Verde. (Mara Ion)

Leave a Reply