ALERTA! O tanara din Timisoara, patiser la firma Prospero, a disparut in timp ce se deplasa catre serviciu. Parintii au solicitat ajutorul Sectiei 3 Politie

Politistii Sectiei 3 din cadrul IPJ Timis au fost sesizati, duminica dimineata, asupra disparitiei unei tinere in varsta de 21 de ani, din Timisoara, care a plecat la serviciu si nu s-a mai intors. Tatal acesteia, Doru Muntean, a apelat la ajutorul politistilor la 24 de ore dupa ce a pierdut orice contact cu fiica sa.


“A plecat, ieri dimineata, la ora 6, spre locul unde trebuia sa vina microbuzul firmei Prospero SRL sa preia angajatii si sa-i duca la locul de munca. Lucreaza patiser in cadrul acestei firme. Am sezizat la ora 15 si cateva minute, dupa-amiaza, ca nu raspunde la telefon, am sunat la soferul microbuzului, in jurul orei 16, si mi-a spus ca nu a vazut-o deloc. M-am alertat si am plecat in cautarea ei, la firma, unde mi sa confirmat ca, sambata, nu a fost la serviciu”, ne-a comunicat Doru Munteanu.

Acesta a tot incercat sa o contacteze telefonic pe fiica sa, insa, dupa ce o perioada telefonul acesteia a fost inchis, sambata seara a primit un mesaj expediat de pe numarul ei in care spunea ca este bine. “Nu cred ca ea a scris mesajul, nu este modul ei de a ne anunta ca totul este in regula”, a precizat Doru Munteanu.

Cand a plecat de acasa, tanara era imbracata cu o jacheta verde si fusta neagra. Are parul saten si, ca semn distinctiv, o alunita deasupra buzei, in partea dreapta. Toti cei care au vazut-o sau stiu unde se afla sunt rugati sa sune la 112 sau la cea mai apropiata sectie de politie. (G.I.)

 

 

Leave a Reply