Sectia speciala de investigare a magistratilor, la un pas de desfiintare! Proiectul lichidarii “Parchetului Politic” a trecut de Camera Deputatilor

USR a anuntat, luni, ca proiectul de desfiintare a Sectiei speciale de investigare a infractiunilor din Justitie a fost adoptat tacit de Camera Deputatilor.


Proiectul propus de USR pentru desfiintarea sectiei speciale de investigare a magistratilor si punerea in acord a legilor justitiei cu recomandarile Comisiei de la Venetia, a fost adoptat tacit de Camera Deputatilor!

O victorie a USR in lupta impotriva infractorilor din PSD-ALDE! Sectia speciala a fost infiintata la comanda lui Dragnea cu scopul de a intimida si elimina magistratii si procurorii incomozi politicienilor si mafiotilor. Dar si pentru a bloca dosare importante, cum incearca sefa sectiei Adina Florea cu dosarul Tel Drum in care este cercetat Dragnea.

Noi am atras atentia inca de la infiintare ca sectia va fi folosita in mod abuziv si in folosul infractorilor. Mai mult, critici a primit si de la Comisia de la Venetia, GRECO, Comisia Europeana si de la majoritatea magistratilor romani.

Nu ne vom opri aici! Vom continua sa luptam pana cand Tudorel, Dragnea si infractorii de la putere vor deveni istorie. Astazi putem avea incredere ca se poate!”, anunta USR pe pagina oficiala de Facebook.

27 de parlamentari de la Uniunea Salvati Romania (USR) au depus, in urma cu o saptamana, un proiect de lege prin care cereau desfiintarea sectiei de anchetare a magistratilor, precum si eliminarea prevederii potrivit careia presedintele poate refuza doar o singura data numirea sefilor la DNA, DIICOT si Parchetul General. (V.E.)

 

Leave a Reply