SMASH! Lovitura dura primita de Ilie Nastase de la judecatori, in dosarul alcoolemiei la volan. Inchisoare si interzicerea sofatului timp de 2 ani

Fostul tenismen Ilie Nastase a fost condamnat, astazi, de catre Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti, la 9 luni si zece zile de inchisoare cu suspendare, fiind gasit vinovat de conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice si sustragerea de la prelevarea de probe biologice.


De asemenea, instanta i-a interzis lui Nastase ca, pe durata termenului de incercare de doi ani, sa mai conduca orice vehicul pentru care este necesar un permis.

„Eu am recunoscut. Atat a ceruta avocata mea și atat am primit. O sa o respectam decizia. Noi nu facem apel. Nu este vorba de cazier. Numai daca e frauda economica. Nu o sa treaca ca am fost condamnat penal”, a declarat Ilie Nastase intr-o interventie televizata, la B1TV.

Reamintim ca, pe 25 mai 2018, in jurul orei 4,45, pe Soseaua Nordului, zona Ambasada Chinei, politistii Brigazii Rutiere au oprit pentru control un autoturism condus de Ilie Nastase.

Intrucat acesta se afla intr-o vizibila stare de ebrietate, lui Nastase i s-a solicitat sa fie testat cu aparatul alcooltest, moment in care fostul tenismen a devenit recalcitrant, a adresat injurii politistilor, motiv pentru care a fost incatusat si condus la sediul INML pentru recoltare de mostre biologice.

Ilie Nastase a refuzat sa-i fie recoltate probe biologice si a fost condus la sediul Brigazii Rutiere, unde i-a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice si pentru refuz de recoltare de mostre biologice.

Dupa cateva ore, Ilie Nastase a fost prins din nou de politisti, de aceasta data in timp ce conducea fara permis un scuter. (V.E.)

Leave a Reply