Un procuror banatean propune “mazilirea” Elenei Iordache din fruntea Asociatiei Procurorilor din Romania! “Militeaza pentru cenzura opiniilor magistratilor si chiar ameninta voalat magistratii”

Procurorul George Bucurica (foto), de la Parchetul de pe langa Tribunalul Caras-Severin, nu se mai simte reprezentat de presedinta Asociatiei Procurorilor din Romania si a cerut filialelor din toata tara sa declanseze procedurile de revocare din functie a Elenei Iordache.


Aceasta reactie virulenta vine la putin timp dupa ce Elena Iordache a anuntat, in totala contradictie cu protestele magistratilor, ca sustine OUG 7/2019 elaborata de Tudorel Toader si ca  protestele „pot aduce grave prejudicii de imagine si incredere”.

In conditiile in care, George Bucurica a luat initiativa mazilirii Elenei Iordache din fruntea Asociatiei Procurorilor din Romania, intrucat femeia nu se reprezinta decat pe sine in relatia cu Ministerul Justitiei, girand fara mandat modificarea legilor Justitiei.

„Ceea ce mi se pare cel mai grav sunt declaratiile doamnei Iordache, prin care aceasta nu numai ca gireaza noile modificari, ci militeaza pentru cenzura opiniilor magistratilor si chiar ameninta voalat magistratii care si-au exprimat public opiniile si au tras un semnal de alarma la modificarile intempestive ale legilor justitiei care duc efectiv la o subordonare a justitiei”, a precizat procurorul George Bucurica. (Vlad Enciu)

Leave a Reply