EXCLUSIV! Tanara din Timisoara care a disparut in timp ce se deplasa catre serviciu, descoperita la sute de kilometri de casa

Cautari cu final fericit in cazul tinerei in varsta de 21 de ani, din Timisoara, patiser la firma Prospera, care a disparut, in urma cu cateva zile, in timp ce se indrepta catre locul de munca.


Dupa o ampla campanie de presa, dublata de investigatiile politistilor de la Sectia 3 Timisoara, tanara a fost gasita tocmai la Bucuresti, intr-un apartament din Sectorul 2, cartierul Pantelimon.

Ce a determinat-o pe timisoreanca sa plece, subit, catre capitala, chiar inainte de Dragobete, alarmandu-si parintii si intreaga comunitate din care face parte? Desi pare greu de crezut, tanara patiser si-a urmat vocea inimii si a decis sa-i faca o surpriza iubitului ca sase ani mai in varsta, pe care l-a gasit pe Facebook.

“Va multumim pentru mediatizarea cazului. Ce sa facem, dragostea vine pe internet… A plecat la Bucuresti, la baiatul asta gasit pe Facebook, fara sa ne spuna, pentru ca stia ca m-as fi opus. In situatii mai vechi, cum a fost in urma cu doi ani, am reactionat dur. Acuma nu mai avem ce face, baiatul e bun, are 27 de ani, este muncitor, mecanic auto, din familie buna. Ii aduc la Timisoara”, ne-a dezvaluit Doru Muntean, tatal tinerei disparute.

All’s Well That Ends Well (totul e bine cand se termina cu bine), ca intr-o comedie scrisa de William Shakespeare, mai cu seama ca tatal viitoarei mirese detine un service auto la marginea Timisoarei si chiar era in cautare de mecanici buni si muncitori… (Mara Ion)

Leave a Reply