Sofer pe contrasens! Pericol de accident intr-un sens giratoriu din Timisoara, dupa ce un conducator auto a “inversat” benzile de circulatie

Clipe de panica pentru conducatorii auto care, azi dimineata, in jurul orei 10, s-au aflat in trafic, in zona sensului giratoriu de pe Calea Aradului, de la intrarea in Timisoara.


Un sofer mai putin obisnuit cu semnele de circulatie si cu furnicarul auto din Timisoara, probabil tocmai sosit de la tara, si-a condus autovehiculul pe contrasens, devenind un autentic pericol pentru ceilalti participanti la trafic.

Dupa cum se vede si in imaginea primita de la un cititor, masina condusa pe contrasens a fost evitata in ultimul moment de ceilalti soferi, care au evitat iminenta unui impact frontal.

Este de datoria politistilor de la Rutiera sa-l identifice si sa-l sanctioneze pe conducatorul auto care s-a aflat la volanul “bolidului” Ford, cu numarul TM-15-GRG, intrucat doar norocul si atentia celorlalti soferi a facut ca IPJ Timis sa nu se inregistreze cu un nou accident grav, produs din cauza neatentiei la volan sau a nerespectarii indicatoarelor rutiere. (Vlad Enciu)

Leave a Reply