Electoratul feminin din Timis, curtat intens de membrii PMP in 1 Martie! Peste 12.000 de martisoare oferite doamnelor si domnisoarelor din Timisoara si din judet

Membrii PMP Timis au profitat din plin de soarele primei zile de primavara, 1 Martie, si au abordat galant electoratul feminin, oferind peste 12.000 de martisoare doamnelor si domnisoarelor din Timisoara, dar si din alte localitati din judet.


Condusi in teren de presedintele organizatiei, Cornel Samartinean, popularii au cutreierat strazile Timisoarei si n-au ratat niciun prilej de a oferi simbolul primaverii femeilor intalnite in cale, in periplul lor primavaratic. Nu numai ca nu au intampinat niciun refuz, ci au fost felicitati si incurajati sa castige alegerile europarlamentare care urmeaza.

“Acum cateva minute am primit un martisor de la un membru PMP in piata operei din Timisoara. Multumiri si succes la europarlamentare”, a este mesajul postat Margareta Ciurean pe Facebook, in timp ce o alta doamna, care semneaza cu Mariana si Nutu, i-a laudat explicit pe oamenii lui Basescu. “Frumos din partea voastra! O primavara cu multe impliniri!”.

Campania de genul “daruiesti si castigi” s-a desfasurat si in multe localitati din judet, printre care Lugoj, Costeiu, Moravita, Lenauheim si altele, unde mesagerii primaverii din cadrul PMP au intrat chiar si prin localuri pentru a face ziua mai frumoasa femeilor.

“Am impartit martisoare si le-am transmis multa sanatate si fericire tuturor doamnelor si domnisoarelor care ne-au iesit in cale. Este un gest minim pe care l-am putut face in aceasta frumoasa prima zi de primavara”, a declarat deputatul PMP Timis, Cornel Samartinean, bifand inca o actiune menita a consolida, la nivelul perceptiei publice, locul partidului pe podiumul alegerilor europarlamentare. (Mara Ion)

Leave a Reply