Luptatorii Gruparii de Jandarmi Mobile Timisoara, lectie deschisa pentru elevii si profesorii Colegiului Tehnic “Emanuil Ungureanu”

Jandarmi din cadrul Gruparii Mobile Timisoara au primit, in cursul acestei saptamani, vizita elevilor Colegiului Tehnic “Emanuil Ungureanu” din Timisoara, eveniment ce s-a incadrat in programul “Scoala altfel! Sa stii mai multe, sa fii mai bun!”.


Timp de doua zile, elevii claselor de liceu, insotiti de cadre didactice, s-au familiarizat cu misiunile si activitatile pe care jandarmii le desfasoara.

Au fost organizate, cu acest prilej, standuri de prezentare a tehnicii din dotare, exercitii demonstrative pregatite de luptatorii din subunitatile de interventie si exercitii cu cainii de serviciu. Au fost prezentate, de asemenea, autospecialele de interventie.

Momentele petrecute alaturi de oamenii in uniforma militara, le-au oferit elevilor posibilitatea de a afla cat mai multe aspecte ce tin de specificul misiunilor pe care jandarmii le desfasoara si, nu in ultimul rand, despre modalitatile de a accede in cariera militara. (I.P.)

 

 

Leave a Reply