Vanatorii din Timisoara si-au expus trofeele! Grupa 7 Saravale a organizat cea mai reusita petrecere de 1 Martie, o adevarata “degustare” de muzica buna, preparate de vanat si surprize cinegetice

Vanatorii din Timisoara si-au rasfatat partenerele de viata in cadrul unui reusit eveniment monden, pus la cale de barbati, in seara zilei de 1 Martie, dar dedicat in exclusivitate femeilor.


Organizat de Clubul de Vanatoare Timis, Grupa 7 Saravale, Balul Vanatorilor a fost doar un pretext pentru o seara plina de surprize gastronomice si muzica buna dedicata doamnelor, gazduita, ca de obicei, in ultimii ani, de Hotelul Arizona.

Amfitrionii petrecerii, Iulius Plotuna si sotia sa, Diana, au reusit sa fie la inaltimea trofeelor din sala, vanatoresti si din alte categorii, coordonand cu discretie toate momentele de rasfat ale invitatilor.

Au fost prezenti membrii Grupei 7 Saravale, candidatii la accesul in breasla, dar si colegi din celelalte 16 grupe ale Clubului de Vanatoare Timis, care s-au sincronizat cu invitatii speciali de la AJVPS si Directia Silvica, dar si cu multi simpatizanti din politie sau serviciile secrete.

“Acest bal a devenit o traditie, deja, in grupa noastra, si ne bucuram ca, de la an la an, reuneste tot mai multi vanatori din Timis. Desigur, in afara promovarii relatiilor camaraderesti dintre membrii grupei, acest bal reprezinta un cadou de martisor pentru partenerele noastre de viata, care, desi nu ne spun, stim ca ne asteapta acasa cu emotie, dupa fiecare partida de vanatoare”, ne-a declarat Nicu Parva, seful vanatorilor din Grupa 7 Saravale.

Supa de fazan si tocanita de caprioara n-au lipsit, nici de aceasta data, din meniul special al balului, care s-au “asortat” aproape perfect cu imnurile vanatoresti, gen “Pusca si cureaua lata” sau “Am un bade vanator”, interpretate cu maiestrie de solista de muzica populara Otilia Duma.

Cum era de asteptat, singura femeie vanator din Grupa 7 Saravale, Gabriela Kovacs, a fost evidentiata si premiata si de aceasta data, organizatorii oferindu-i un ceas cu fotografia sotului, Florin Kovacs, membru al grupei, dar si avocatul vanatorilor abuzati de jandarmi.

La fel ca toate ingredientele festive ale balului, si tombola a avut un mare succes la public, unele persoane achizitionand chiar si 20 de bilete, in conditiile in care s-au castigat obiecte necesare la partidele de vanatoare, precum veste, cutite, lanterne, pelerine, ochelari, dar si bauturi fine, atat de necesare pentru sarbatorirea trofeelor.

Cu siguranta, la urmatoarea editie a Balului Vanatorilor de la Timisoara, in ritmul in care aceasta petrecere capteaza interesul monden al comunitatii, nu vor mai fi prezenti doar 150 de tragatori cu pusca, ci, cu siguranta, un numar dublu de vanatori si, de ce nu?, vanatorite… (Mara Ion)

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply