Pericol de SEVRAJ! 12 traficanti de droguri din Timisoara si Lugoj nu vor mai livra marfa pe strazi, daca Tribunalul Timis va admite cererile de arestare preventiva formulate de procurorii DIICOT

Tribunalul Timis judecata, la aceasta ora, propunerile procurorilor DIICOT de arestare preventiva a nu mai putin de 12 dealeri de droguri din Timis si Arad, care au fost retinuti in urma mega operatiunii politienesti de marti dimineata.


Acestia au fost “selectati” dintr-un lot de 33 de persoane ridicate de la domicilii si audiate de procurori, iar noaptea de marti spre miercuri si-au petrecut-o in Arestul IPJ Timis, in baza unor mandate de retinere pe 24 de ore.

Este vorba despre Alin Patrut, Andrei Tanase, Alexandru Tandarica, Sebastian Biris, Cristian Molnos, Dragos Pescaru, Mihail Vescan, Larian Grozescu, Cosmin Petrovsky, Dumitru Serban, Gabriel Turiceanu, Sebastian Baran.

Reamintim ca, in urma perchezitiilor de ieri, a fost ridicata peste o jumatate de kilogram de substante susceptibile a fi cannabis, 200 de grame de hasis, mai multe doze MDMA, 32 de comprimate susceptibile a contine substante psihoactive, 8 cantare, o cultura formata din 6 plante de cannabis, un pistol cu gaze, 6 cartuse, un cort pentru cultura indoor cannabis, 25.600 de lei, 990 de euro si 34 de telefoane mobile.

In cazul in care cei 12 vor fi arestati, exista pericolul; de sevraj printre consumatorii consacrati din cele doua orase, care ar putea recurge la inlocuitori, cum este si distrugatorul asa-zis “zomby”. (V.E.)

Sursa foto: pressalert

 

Leave a Reply