INCIDENT! Fostul lider de sindicat al politistilor din IPJ Timis, amenintat si injurat ca la usa cortului in parcarea unui magazin din Timisoara

La nici doua saptamani de la incidentul sangeros din parcarea magazinului Dedeman, din Timisoara, cand doi barbati au fost injunghiati de un tanar rom in varsta de 18 ani – care nu a fost arestat preventiv, intrucat procurorii au pus verdictul de „exces neimputabil de aparare” -, un scandal similar s-a intamplat, in aceasta seara, in parcarea unui centru comercial de pe strada Budai Deleanu si a fost la un pas sa degenereze, din nou, intr-un act de violenta.

Protagonisti, Doinel Malcoci, fostul lider de sindicat al politistilor din cadrul IPJ Timis, si un bastan al clanurilor de matase instaurate in centrul Timisoarei.

“Am iesit din magazin si, chiar in fata intrarii, era parcat un autoturism, la volanul caruia astepta un barbat. Intrucat calea de acces era blocata, l-am intrebat de ce nu-si duce masina mai in spate, in parcare, ca sunt destule locuri libere.

Am vorbit calm, fara sa ma gandesc vreo clipa ca as putea sa provoc un adevarat scandal. Tiganul aflat la volan a coborat din masina si a inceput sa ma injure, sa ma amenite, sa strige ca-s un boschetar. Am inmarmurit, n-am mai scos un cuvant, pentru ca nu voiam sa se intample ceva ireparabil, mai ales ca agentul de paza se uita ca la spectacol, fara sa intervina. Dupa cateva minute, piranda a iesit din magazin, s-au urcat amandoi in masina si au plecat in tromba”, ne-a relatat Doinel Malcoci.

Fostul presedinte al SNPPC Timis se intreaba daca, nu cumva, atitudinea dominatoare a tiganilor din Timisoara nu este favorizata si de pasivitatea sau incapacitatea procurorilor de a lua masuri, atunci cand anumite situatii grave impun acest lucru, cum a fost si cazul tiganului violent de la Dedeman.

Inca nu s-a hotarat sa riposteze la agresiunea verbala a tiganilor din parcarea Lidl, insa nu este exclus ca fostul ofiter de politie, actualmente pensionar, sa depuna o plangere la Sectia 3 Urbana Timisoara in care sa reclame infractiunile de amenintare si tulburarea ordinii si linistii publice. (Vlad Enciu)

3 thoughts on “INCIDENT! Fostul lider de sindicat al politistilor din IPJ Timis, amenintat si injurat ca la usa cortului in parcarea unui magazin din Timisoara

  1. Domn Doinel pot vorbi eu cu el am o reputație foarte bună in reeducare! Cu sectia 3 merge greu!

  2. Bai Doinele , tot păcălici ai ramas ca pe vremea in care erai activ? Sa te faca pe matale rromul? Curat murdar. Nu iti vezi linistit de pensie? Sau esti ultimul samaritean? Si apropos… Nu ai matale profi in tiganie? Ce trebuie să ieși în oraș la Lidl? Vezi ca pe aici umbla băiețașii cu lovele si cine stie daca te recunoaște cineva , ca si asa nu ai facut nimic ca politist , iar ca lider de sindicat nici atât.

  3. Deci dupa spusele fostului lider al celor ce au dat nas unora, idividul era d fapt tigan nu rom.

Leave a Reply