Un jandarm de la Gruparea Mobila Timisoara a capturat un hot de buzunare, pe care l-a recunoscut dintr-o inregistrare video

Un jandarm de la Gruparea Mobila Timisoara a dat dovada de vigilenta, spirit de atentie si vocatie de aparator al linistii si ordinii publice, calitati care i-au permis sa captureze un individ suspect intr-un caz de furt, pe care l-a recunoscut dintr-o inregistrare video.


Dupa cum ne-a comunicat lt. col. Emilia Finata, purtatorul de cuvant al subunitatii de jandarmi din Timisoara, evenimentul s-a produs in dupa-amiaza zilei de 8 martie, in zona Complexului Studentesc, in timpul liber al omului legii.

“Jandarmul se afla, impreuna cu un prieten, in Complexul studentesc din municipiul Timisoara. La un moment dat, pe o alee, a observat un tanar care fusese reclamat, cu o zi inainte, ca ar fi furat bani din poseta unei doamne. I-a recunoscut trasaturile, deoarece le vizionase pe o camera video, in timpul in care era in serviciu pe linia mentinerii ordinii publice. Jandarmul nu a ezitat, l-a imobilizat pe tanar si l-a predat apoi politiei pentru continuarea cercetarilor”, ne-a transmis lt. col. Emilia Finata. (Vlad Enciu)

 

 

Leave a Reply