Rezultat ISTORIC! Dupa 33 de ani, Timisoara castiga din nou Cupa Romaniei la handbal masculin. In finala din aceasta seara, de la Focsani, Poli Timisoara – Steaua 31-27

Echipa de handbal masculin Poli Timisoara a castigat, duminica, dupa 33 de ani, trofeul Cupa Romaniei, la Turneul Final Four de la Focsani. Poli s-a impus in finala competitiei, in fata formatiei Steaua Bucuresti, cu scorul de 31-27 (15-14), si si-a trecut in palmares al doilea trofeu din istorie.


Poli Timisoara a castigat trofeul pentru a doua oara in istoria sa, prima reusita fiind in 1986.

Ca urmare a castigarii Cupei Romaniei in acest sezon, Poli Timisoara are drept de inscriere in sezonul 2019-2020 in Cupa EHF.

Poli Timisoara a jucat finala si in 2018, insa Cupa Romaniei a fost castigata in premiera de HC Dobrogea Sud, care a invins echipa din Banat cu 23-21.

Medalia de bronz a Cupei Romaniei a revenit, tot duminica, formatiei Dinamo Bucuresti, scor 32-30 (14-14), cu CSM Focsani.

Dinamo Bucuresti a fost invinsa in semifinale de Steaua Bucuresti, scor 26-25, iar CSM Focsani a fost eliminata de Poli Timisoara, care s-a impus, cu 25-18.

Semifinala Dinamo – Steaua a fost precedata de violentele dintre suporteri, care au patruns pe teren si au fost evacuati de Jandarmie. Nu mai putin de 450 de fani au fost dusi la Politie pentru a fi interogati. Suporterii celor doua echipe au primit interdictie de a asista la meciurile de duminica.

Pentru SCM Poli au marcat: Marjanovic – 9, Sadoveac – 7, Dragas – 6, Cimpan – 3, Pribanic – 2, V. Milosevic – 2, Fenici – 1, Varo – 1. (Carla Radulescu)

Leave a Reply