TRAGEDIE! Fostul sef al DNA Timisoara s-a sinucis. Procurorul Tamas Schiffbeck s-a aruncat in gol de la etajul 6 al cladirii unde se afla sediul DNA

Tragedie de proportii, la Timisoara, in aceasta dimineata! Fostul sef al DNA Timisoara, procurorul Tamas Schiffbeck, s-a aruncat in gol de la etajul VI al cladirii in care se afla sediul parchetului anticoruptie.


Potrivit colegilor, extrem de socati la aceasta ora, nimic nu anunta acest gest extrem al procurorului care a condus DNA Timisoara pana in 2015.

Tamas Schiffbeck a venit la serviciu, ca in fiecare dimineata, a vorbit cu colegii, apoi a intrat în biroul sau si s-a aruncat in gol. Pentru a comite acest gest extrem, procurorul a fortat o balama de la geamul biroului.

Printre primii care l-a văzut a fost un ofiter antidrog, in aceeasi cladire aflandu-se si sediul DIICOT Timisoara. Tamas Schiffbeck avea 48 de ani, era casatorit si avea doi copii.

Deocamdata nu se cunosc motivele care l-ar fi determinat pe procuror sa-si puna capat vietii, insa gestul disperat ar putea fi legat de faptul ca Tamas Schiffbeck era cercetat in dosarul mafiei imobiliare din Timisoara, presa dezvaluind ca acesta a achizitionat un apartament cu incalcarea legislatiei in domeniu. Sincere condoleante!

Vom reveni. (G.I.)

Leave a Reply