ALERTA! Avocatii vor fi tinuti, in continuare, la poarta Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara. Procurorii continua protestul

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara raman pe meterezele luptei impotriva OUG 7/2019, in ciuda faptului ca modalitatea in care tinerii magistrati cer abrogarea ordonantei toxice “inventate” de ministrul Tudorel Toader este criticata violent de unii avocati din Baroul Timis.


Astfel, conform unui comunicat primit la redactie, procurorii au votat pentru continuarea protestului inceput in urma cu trei saptamani.

“Avand in vedere hotararea nr. 6/11.03.2019 a Adunarii Generale a procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara, privind continuarea protestului magistratilor, in data de 14.03.2019, la sediul unitatii de parchet, colectivul de procurori prezenti, cu majoritate de voturi, au stabilit ca in data de 18.03.2019, ora 16, sa protesteze in fata institutiei”, ne-a informat prim-procurorul adjunct Raluca Buculea.

Pana la abrogarea completa a OUG 7/2019, activitatea unitatii de parchet va fi suspendata, cu exceptia situatiilor cu caracter urgent, se vor purta banderole albe in timpul programului de lucru si se va manifesta in publica, prin iesirea in fata institutiei, concomitent cu actiunile publice ale celorlalte instante si parchete, la orele și datele stabilite.

Reamintim ca, in data de 11.03.2019, la ora 16, procurori din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara au protestat, din nou, in fata institutiei. (G.I.)

Leave a Reply