Politica OCULTA! Masonii pregatesc arderea intre coloane a “fratelui” Liviu Dragnea, dupa atacurile liderului PSD la masonerie. VEZI mesajul vinului Opus One, pe care Dragnea i l-a tot transmis lui Florian Coldea

O dezvaluire de ultima ora a jurnalistilor de la G4Media vine sa confirme faptul ca Liviu Dragnea face parte din masonerie si ar putea fi ars intre coloane de catre membrii lojei Nostradamus, din Alexandria.


Acest ritual este echivalent cu excluderea din organizatie si trecerea in adormire, fiind aplicat tuturor membrilor care incalca angajamentele tainice si se indreapta impotriva fratilor echipati cu sortulete si dotati cu echer si compas.

Conform unor surse din PSD, Liviu Dragnea a intrat in masonerie in 2003 si a trecut rapid de la initiere si ucenic la gradul de maestru, obtinut in 2004. Mai mult, la celebrele intalniri de la vilele SRI, Liviu Dragnea obisnuia sa-i ofere fostului director adjunct al SRI, Florian Coldea, sticle de vin Opus One, supranumit vinul masonilor. Importanta acestui gest ritualic sta, in primul rand, in semnificatia ofrandei de vin Opus One, care marcheaza aderarea, voalata, la oculta mondiala.

In ciuda apartenentei sale la cultul masonic, Liviu Dragnea nu a ezitat, in ultimele saptamani, sa atace violent aceasta organizatie discreta, ceea ce il expune suspendarii din loja din care face parte si trecerea in adormire.

“Incepand de astazi o sa ne ocupam si de ei, in sensul ca o sa vorbim despre acest lucru. Vor adevarul? O sa vorbim despre cati masoni sunt in acel partid, cati securisti sunt in acel partid, ce afaceri se invart cu acel partid, care e legatura lor cu serviciile secrete. Trebuie sa incepem sa spunem adevarul despre toti”, a amenintat Liviu Dragnea, in 2 martie, in cadrul unei sedinte a PSD Caras-Severin.

De asemenea, intr-un alt discurs electoral tinut in 10 martie, la Calarasi, liderul PSD a atacat din nou masoneria, acuzata ca are ramificatii in Pro Romania, partidul infiintat de Victor Ponta.

“Acesta nu este un partid politic de stanga, care pe langa aceste obiective are si obiectivul principal sa dea cu noroi in partidul care i-a facut oameni. Si nu am de ce sa nu o spun: acolo este plin de securisti si de masoni. Nu ca n-ar fi buni, dar e bine sa stim. Si nu vorbesc pe gura camasii, anuntam si nume cat de curand”, a amenintat Dragnea.

Revenind la mesajul licoros transmis de Dragnea, in repetate randuri, fostului adjunct al SRI, Florian Coldea, sa mai spunem ca acest vin este produs de podgoria Opus One Winery, detinuta de illuminat-ul Philippe de Rothschild, in Napa Valley, California.

Opus One inseamna “Prima opera” si nu este altceva, dupa cum spun cercetatorii care incearca sa descifreze tainele illuminati, decat o acoperire a templului masonic “Biserica lui Satan” fondata de satanistul evreu Anton Szandor LaVey.

Cercetatorii domeniului californian de la Napa Valley al lui Philippe Rothschild au identificat aici o «Pestera Boemiana», unde se desfasoara un tur organizat al cultului diavolului insotit si mascat de o degustare de vin la podgoria Opus One Winery – «un pahar bun de vin rosu».

Logo-ul podgoriei Opus One al familiei Rothschild este capul bi-frontal al zeului antic Ianus. Cercetatorii presupun ca numele lui ar deriva de la haos, fiind considerat principiul initial al tuturor lucrurilor, in timp ce fata sa dubla – pentru care era numit si Bifrons sau Biformis – ar conserva imaginea alegorica a confuziei haosului primordial, precosmogonic, al lui Ianus sau spiritul care divide, simbol foarte important la «Illuminati» privind controlul mintii. (Vlad Enciu)

Leave a Reply