Record ETILIC! Alcoolemie de aproape 2,5 mg/l la o femeie care a provocat un accident rutier. Dupa ce a lovit un pieton, si-a abandonat masina si a intrat intr-un bar pentru a continua sa se “cinsteasca”

O femeie in varsta de 42 de ani a ramas fara carnet de conducere si este cercetata penal, dupa ce, desi era beata crita, a urcat la volan si acrosat un pieton. Imediat dupa eveniment, si-a abandonat masina si a intrat intr-un bar pentru a continua sa consume alcool.


Politistii din cadrul Politiei Municipiului Targu-Jiu au fost sesizati, luni seara, cu privire la faptul ca, in zona parcului Lido, un pieton care astepta sosirea unei ambulante ar fi fost acrosat usor de un autoturism condus de o femeie, care si-a abandonat masina la fata locului si a intrat intr-un bar.

Victima nu a suferit leziuni, insa femeia prezenta o oarecare tulburare, intrucat se clatina vizibil in momentul in care a coborat din masina.

“Femeia a coborat din autovehicul, lasandu-l in statia de autobuz din zona respectiva, continuandu-si deplasarea pe jos, catre un bar din apropiere, unde a fost depistata ulterior de catre politisti. Cetatenii au sesizat politistii cu privire la faptul ca femeia parea a fi sub influenta alcoolului in momentul cand a coborat din autovehicul. In urma testarii cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,22 mg/l alcool pur in aerul expirat”, a spus Corina Scurtu, purtatorul de cuvant al IPJ Gorj.

In cauza, politistii au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de catre o persoana aflata sub influenta alcoolului. (Vlad Enciu)

One thought on “Record ETILIC! Alcoolemie de aproape 2,5 mg/l la o femeie care a provocat un accident rutier. Dupa ce a lovit un pieton, si-a abandonat masina si a intrat intr-un bar pentru a continua sa se “cinsteasca”

Leave a Reply