Concediile in tari exotice, noul trend al turistilor din Banat! Destinatii precum Thailanda, Maldive, Cuba, Mexic, Zanzibar, Bali sau Sri Lanka, tot mai solicitate agentiilor de turism

In ciuda faptului ca romanii sunt stimulati sa-si petreaca vacantele in statiunile din Romania, prin acordarea voucherelor de vacanta, tot mai multi turisti prefera tarile exotice.


De altfel, dupa cum a dezvaluit Raluca Ungureanu, presedinta Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism, Regiunea Vest, destinatiile exotice sunt din ce in ce mai solicitate de romani, mai cu seama de turistii din zona de vest a tarii.

“Destinatiile exotice sunt din ce in ce mai solicitate de turistii romani, astfel ca si oferta agentiilor este variata: Republica Dominicana, Cuba, Mexic, Thailanda, Sri Lanka, Maldive, Mauritius, Seychelles, Zanzibar, Bali.

De asemeanea, si anul acesta sunt de interes pachetele cu zbor charter din Timisoara catre Egipt, Tunisia, Dubai, Costa Brava si Costa Blanca, Antalya, Creta, Zakynthos. Agentiile de turism au decis sa vina in intampinarea clientilor cu pachete complexe, precum charter pentru Grecia – Creta, Zakynthos si, in premiera in acest an, insula Skiathos si insulele Sporade si Skopelos cu plecare din Timisoara”, a anuntat sefa agentiilor de turism din vestul tarii.

De remarcat faptul ca sunt preferate destinatiile exotice aflate la mii de kilometri de tara, desi, anul trecut, in perioada iulie – decembrie 2018, au fost acordate vouchere de vacanta pentru plata sejurului in Romania in valoare de 223.267.904 euro. (Eva Theodorescu)

Leave a Reply