Criminalul cu drujba din Timis, trimis in judecata! Autorul celui mai terifiant omor inregistrat vreodata in vestul tarii risca inchisoare pe viata

Parchetul de pe langa Tribunalul Timis a finalizat ancheta in dosarul celui mai ingrozitor omor petrecut vreodata in vestul tarii si, in data de 08.04.2019, a dispus trimiterea in judecata a inculpatului Muntean Dorin, 33 de ani, din localitatea Barzava, judetul Arad, sub aspectul savarsirii infractiunilor de omor calificat cu premeditare si cruzimi, distrugere, violare de domiciliu si loviri sau alte violente.


Probatoriul administrat in cauza in cursul urmaririi penale a relevat urmatoarea situaţie de fapt:

In noaptea de 30/31.01.2019, avand asupra sa o drujba, inculpatul Muntean Dorin s-a deplasat la imobilul in care locuia victima L.M.C., imobil situat in localitatea Sanandrei, judet Timis, cu scopul de a ucide victima, iar cu acea drujba a patruns fara drept in locuinta victimei, prin distrugerea usii de la intrare.

Dupa ce inculpatul a intrat in locuinta, victima L.M.C., care in acele momente dormea, s-a trezit, iar cand l-a vazut pe inculpat in locuinta, a sarit pe geamul unei camere si a fugit in gradina din spatele imobilului, impreuna cu fiul sau minor L.F.A.

“Inculpatul a alergat in urmarirea victimei, a ajuns-o si, cu acea drujba, a ucis victima, taind-o in zona gatului, a capului, a membrelor superioare, precum si in alte zone ale corpului”, ne-a comunicat prim-procurorul Mihaela Pop.

In aceleasi imprejurari, actiunea agresiva a inculpatului care a alergat avand asupra sa o drujba in urmarirea victimei si a fiului sau minor, a condus la vatamarea integritatii corporale a acestuia din urma, care, in incercarea de a se salva si a scapa de inculpat, a fost nevoit sa escaladeze gardul gradinii, iar in cadere a suferit o fractura la gamba piciorului stang, leziune traumatica care necesita 60 (saizeci) de zile de ingrijiri medicale pentru vindecare.

Dosarul a fost trimis spre competenta soluţionare Tribunalului Timis. In cazul in care va fi gasit vinovat, Munten Dorin risca inchisoarea pe viata. (V.E.)

Leave a Reply