TROLLING! Liberalul timisorean Pavel Popescu, oferta de nerefuzat pentru PSD: isi pot rascumpara domeniul de internet romaniameritamaimult.ro cu suma de 3 milioane de euro

Deputatul Pavel Popescu, seful campaniei online a PNL, a anuntat ca domeniul de internet romaniameritamaimult.ro este de vanzare pentru suma de 3 milioane de euro.


”Deci, domeniul este de vanzare pentru domnul Dragnea. Daca vin cei de la PSD cu o oferta de 3 milioane de euro – pe care ii voi dona personal Spitalului Judetan din Timisoara, pentru a dota complet prima mare sectie pentru marii arsi – le dam domeniul inapoi, sa isi puna pe el poze cu Dancila!”, a declarat Pavel Popescu.

El a mai spus ca PSD a deschis doua procese pe proprietate intelectuala si ca partidul vrea sa obtina blocarea folosirii de catre liberali a domeniului de internet. Popescu sustine ca sloganul ”merit mai mult” a fost folosit de candidati ai PNL in campaniile trecute si ca PSD, de fapt, l-a plagiat.

In acest context, Partidul National Liberal (PNL) a gasit o metoda incredibila de a trolla PSD in campania pentru alegerile europarlamentare, inregistrand domeniul online cu sloganul social-democratilor, romaniameritamaimult.ro, lansat pe piata fara a se proteja si domeniul de internet, care in perioada 28 martie 2018 – 27 martie 2020 va apartine liberalilor.

Astfel, odata accesata, pagina te trimite la site-ul PNL, nu inainte de a afisa un mesaj ironic la adresa PSD si a premierului Viorica Dancila.

In tentativa disperata de a rezolva aceasta problema, PSD a deschis doua procese la Tribunalul Bucuresti, avand ca obiect drepturi de autor si obligatia de a face, paratii fiind PNL si Insitutul National de Cercetare in informatica. (M.I.)

Leave a Reply