Consumul de etnobotanice a explodat in Timisoara, de cand aceasta fapta nu mai este pedepsita de lege! Tanar in stare de inconstienta, recuperat pentru a doua oara de politistii locali, din zona Pietei 700

Un tanar in varsta de 28 de ani, din localitatea Sacalaz, a fost descoperit pe niste trepte din Piata 700 din Timisoara, drogat pana la pierderea cunostintei. Este pentru a doua oara, in ultimele doua saptamani, cand acest consumator de droguri este depistat de catre echipaje ale Politiei Locale.


Potrivit unui comunicat semnat de purtatorul de cuvant al Politiei Locale Timisoara, Daniela Seracin, tanarul a fost gasit prabusit pe niste trepte, in Piata 700 din Timisoara, de politistii locali de la Politia Pietelor. Asupra persoanei in cauza s-au descoperit si droguri de risc.

„Cand a inceput sa-si revina, acesta a fost dus la sediul Biroului de Politie Locala din piata si a fost identificat ca fiind R.S., de 28 de ani, din localitatea Sacalaz. Tanarul avea asupra sa mai multe bunuri, printre care telefoane mobile, ceasuri si o bila ambalata in nylon, care continea substante etnobotanice. Cel in cauza a mai fost identificat, in urma cu aproximativ doua saptamani, in stare de inconstienta, tot in zona Pietei 700, cand a fost solicitata si interventia Ambulantei, ceea ce semnifica faptul ca este consumator frecvent de astfel de substante interzise”, se precizeaza in comunicatul reprezentantului Politiei Locale Timisoara.

In conditiile in care, din toamna anului trecut, consumul de substante etnobotanice nu se mai pedepseste in Romania, este posibil ca tanarul din Sacalaz sa mai fie depistat prin Timisoara, in stare de inconstienta sau chiar in sevraj… (G.I.)

 

Leave a Reply