Tramvai scapat de sub control, la Timisoara! Garnitura a lovit doua masini si doua persoane, inainte de a se oprit intr-un alt tramvai

Neglijenta unui vatman de la Societatea de Transport Public Timisoara, care si-a scapat tramvaiul de sub control, a fost la un pasa sa provoace o adevarata tragedie. Barbatul conducea un tramvai pe linia 4, in jurul orei 15, cand i s-a parut ca garnitura a fost lovita de o masina.


A coborat din cabina sa vada ce s-a intamplat, insa fara sa actioneze frana hidraulica, pentru ca tocmai se luase curentul. In timp ce-si inspecta partea laterala a vagonului, tramvaiul s-a deblocat si a pornit pe sine, fara niciun control, prinzand viteza tot mai mare.

La prima intersectie a lovit doua masini, iar in statia de pe bulevardul Cetatii a izbit violent din spate un alt tramvai. In urma impactului, vatmanita din tramvaiul lovit, in varsta de 38 de ani, si un alt pasager de 47 de ani din aceeasi garnitura au fost raniti, transmit reprezentantii IPJ Timis.

La fata locului au ajuns de urgenta mai multe echipaje de politie si ambulante, dar si angajati ai STPT, care s-au apucat sa remedieze problema si sa elibereze linia. Cele doua garnituri au fost retrase in depou. Circulatia tramvaielor a fost blocata, fiind afectate liniile 4 si 7. Politistii au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. (V.E.)

Leave a Reply