Unul dintre liderii baietilor rai din Timisoara, ridicat de politisti si dus la audieri intr-un dosar de ucidere din culpa. Ar putea ajunge dupa gratii, daca procurorul reactiveaza o condamnare mai veche

Unul dintre liderii baietilor rai din Timisoara, Lucian Boncu, fost campion national la lupte libere, a fost ridicat de politistii Serviciului Politiei Rutiere si dus la audieri intr-un dosar de ucidere din culpa.


Fapta penala s-a produs in urma cu doua luni, pe data de 17 februarie, pe strada Muncitorilor, din localitatea Giroc, in timp ce Lucian Boncu, aflat la volanul unui autoturism, a efectuat o manevra de deplasare cu spatele, in marsarier, si a lovit o femeie in varsta de 73 de ani, care circula pe trotuar. Victima a cazut la pamant si s-a lovit cu capul de o bordura.

Desi a fost transportata de urgenta la Spitalul Judetean din Timisoara si supusa unei interventii chirurgicale, femeia nu a mai putut fi salvata. In urma producerii accidentului, Lucian Boncu a fost dus la spital pentru a i se recolta probe de sange.

Rezultatul acestor analize, ajuns la dosar in aceste zile, a relevat faptul ca fostul sportiv de performanta ar fi consumat droguri de mare risc inainte de a se urca la volan.

Desi la audierile de astazi, acesta a negat ca ar fi consumat cocaina sau alte droguri in ziua accidentului, totusi procurorul care supravegheaza ancheta ar putea decide masura retinerii, in conditiile in care Lucian Boncu mai are o condamnare de 2 ani inchisoare, pentru amenintare, iar recidiva in perioada de incercare atrage masura revocarii suspendarii. (V.E.)

Leave a Reply