Dosare penale pentru droguri in minivacanta de Paste! Procurorii DIICOT au pus sub acuzare 18 romani si 16 cetateni straini

In perioada 25 aprilie – 1 mai, zeci de agenti din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Constanta au desfasurat activitati specifice pentru prevenirea si combaterea traficului si a consumului ilicit de droguri in cadrul unui festival de muzica electronica din statiunea Mamaia.


Potrivit unui comunicat de presa, in ultima saptamana, in urma unor actiuni pentru prevenirea si combaterea consumului si traficului de droguri de risc si mare risc, politistii de combatere a criminalitatii organizate din Constanta, sub coordonarea procurorilor DIICOT Constanta, au intocmit nu mai putin de 33 de dosare penale.

„Pe perioada desfasurarii activitatilor, au fost legitimate peste 1.300 de persoane, dintre care 415 cetateni straini. Politistii, sub coordonarea procurorilor DIICOT Constanta, au intocmit 33 de dosare penale, fiind cercetate 34 de persoane, dintre care 18 romani, 7 britanici, 6 italieni, un german, un bulgar si un francez”, se arata intr-un comunicat de presa al politiei judetene.

In urma probatoriului administrat, patru persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile. (V.E.)

 

Leave a Reply