BREAKING NEWS! Vicepresedintele SNPPC Timis, agentul sef Valer Kovacs, a demisionat din functie si a aderat la un alt sindicat al politistilor, DECUS     Noul avocat al mamei Luizei Melencu, Carmen Obirsanu, anunta ca de la dosarul Caracal lipsesc probe cheie privind disparitia Luizei Melencu.     Traficul auto dinspre Timisoara spre Sacalaz, bulversat in ultimile zile de o serie de lucrari de reabilitare a soselei, va fi redeschis, luni, la ora 16,30    Actualul management al IPJ Timis, "cel mai corupt si mai pervers, impus cu forta de clasa politica", acuza comisarul Dan Vasile     Noul ministru de Interne, Marcel Vela, a inceput curatenia la varful sistemului: i-a demis pe seful Directiei Resurse Umane si pe cel al Directiei Audit din cadrul MAI    Boxerul Flavius Biea a castigat la puncte meciul sustinut, sambata seara, la Londra, in compania nicaraguanului Berman Sanchez

Cultivatori de cannabis trimisi in judecata de procurorii DIICOT! In doar sapte luni, au plantat aproape 600 de plante si au recoltat masa verde pentru 40 de kg de droguri

Procurorii DIICOT – Structura Centrala au dispus trimiterea in judecata a opt traficanti de droguri, care s-au constituit intr-un grup infractional organizat cu scopul a cultiva cannabis in scop de comercializare.

Potrivit rechizitoriului, in perioada aprilie 2018 – noiembrie 2018, membrii grupului au intreprins demersurile necesare pentru amenajarea de locatii, studierea modului de crestere a plantelor de cannabis, achizitionarea de echipamente, instalatii si nutrienti, inculpatii infiintand culturi de cannabis in scop de comercializare, intr-un numar de 3 imobile situate pe raza comunei Tartasesti si a orasului Racari, din judetul Dambovita.

Cu ocazia perchezitiilor domiciliare, in imobilul situat in comuna Tartasesti, sat Tartasesti, a fost gasita o cultura de cannabis constituita dintr-un numar de  155 plante cannabis, cu masa neta verde in cantitate de  157.800 grame si masa neta uscata de 34.470 grame, precum si cantitatea totala de 11.200 grame cannabis, cu masa neta dupa uscare de 5.584 grame. 

In comuna Tartasesti, sat Gulia, județul Dambovița, cu ocazia perchezitiei domiciliare a fost gasita o cultura de cannabis constituita dintr-un numar de 350 plante, cu masa neta verde in cantitate de 82.650 grame, iar in orasul Racari  a fost   gasita o cultura de cannabis constituita dintr-un numar de 98 plante de cannabis, cu masa neta verde in cantitate de  26.250 grame precum si cantitatea de 900 grame cannabis, destinatia culturilor de cannabis si respectiv a cannabisului fiind comercializarea.

Cele opt persoane sunt acuzate de constituire de grup infracțional organizat și de trafic de droguri de mare risc, in forma continuata, iar dosarul a fost inaintat spre competenta solutionare Tribunalului Bucuresti. (G.I.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *