Gruparea de Jandarmi Mobila „Glad Voievod” Timisoara recruteaza tineri care doresc sa urmeze cariere militare in SIE, MApN sau MAI

Gruparea de Jandarmi Mobila „Glad Voievod” Timisoara desfasoara, in aceasta perioada, activitati de recrutare a candidatilor pentru admiterea in institutii militare de invatamant.


Locurile scoase la concurs sunt: pentru Academia de Politie “Al. I. Cuza” Bucuresti-Facultatea de Jandarmi, 70 de locuri, in specializarea „Ordine si siguranta publica” si 7 locuri in domeniul de licenta „Drept”, 150 locuri pentru Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” Dragasani si 150 locuri pentru Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi ,,Petru Rares” Falticeni.

Se desfasoara, de asemenea, activitati de recrutare pentru Inspectoratul General de Aviatie, Serviciul de Informatii Externe si pentru institutii de invatamant din cadrul Ministerului Apararii Nationale, care pregatesc resurse umane pentru Ministerul Afacerilor Interne, cum sunt: Universitatea Nationala de Aparare „Carol I” Bucuresti, Academia Tehnica Militara Bucuresti, Academia Fortelor Terestre „Nicolae Balcescu” Sibiu, Academia Fortelor Aeriene „Henri Coanda” Brasov, Academia Navala „Mircea cel Batran” Constanta, Institutul Medico – Militar Bucuresti, Scoala Militara de Maistri Militari si Subofiteri a Fortelor Terestre „Basarab I” Pitesti, Scoala Militara de Maistri Militari si Subofiteri a Fortelor Aeriene “Traian Vuia” si Scoala Militara de Maistri Militari a Fortelor Navale „Amiral Ion Murgescu” Constanta.

Conditiile privind participarea la concursurile de admitere sunt postate pe site-ul Gruparii de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timisoara, la adresa www.jandarmeriamobilatimisoara.ro si pe site-urile institutiilor militare de invatamant mentionate. (I.P.)

 

 

Leave a Reply