ALERTA TV. A sprijinit prinderea in flagrant a unui politist corupt de la DIICOT Timisoara, dar nu a beneficiat de clementa legii. Florentina Mariscas vine la emisiunea Bursa afacerilor

Se anunta o emisiune exploziva la TV Europa Nova Timisoara (live, pe www.telenova.ro), in aceasta seara, de la ora 19.


Bursa afacerilor, emisiunea realizata de jurnalistul Gigi Ilas, in parteneriat cu avocatul Florin Kovacs, va gazdui o dezbatere interesanta despre coruptia din justitia banateana, dedesubturile modificarii legilor penale, dar si complicitatile inalte de care beneficiaza gruparea camatarilor din Timisoara, care au lasat pe drumuri peste 200 de familii si vehiculeaza in imprumuturi cu ipoteci imobiliare peste 6 milioane de euro.

Florentina Mariscas, licentiata in Drept, un martor incomod pentru procurori, judecatori, politisti si camatari, vine la emisiune pentru a face o serie de dezvaluiri explozive si a ne spune de ce crede ca viata sa este in primejdie.

“Cineva care imi stia programul si stia ca, in anume zi, ajung noaptea acasa, a incercat sa ma omoare. Am avut o duba in spatele meu, care avea faza lunga, si inaintea unei linii de tren, unde trebuia sa opresc, sa ma asigur, s-au tras 3 focuri de arma si unu’ a ricosat in parbriz. Evident, nu am mai oprit, ci am accelerat instant.

Chiar si acum am telefonul ascultat si sunt monitorizata, s-a tras cu arma asupra masinii mele, iar procurorul a fost foarte resemnat ca atata timp cat sunt in viata nu e nici o problema.

Da, stiu ca sunt un pericol pentru ei, iar ei stiu ca trebuie, ori sa ma elimine, ori sa ma bage in puscarie pentru a-mi inchide gura, insa voi lupta pana in panzele albe sa imi dovedesc nevinovătia si sa imi curat cazierul”, ne-a dezvaluit, in avanpremiera emisiunii din aceasta seara, Florentina Mariscas.

Este posibil ca, in cadrul aceleiasi emisiuni, sa intervina telefonic si avocatul Pavel Abraham, aparatorul tinerei din Timisoara.

Sa mai spunem ca, in dosarul politistului corupt de la DIICOT Timisoara, in care agentul de politie judiciara Nicu Mihaitoaia a fost condamnat la 6 ani de inchisoare pentru luare de mita, Florentina Mariscas a luat 3 ani cu suspendare, chiar daca a sprijinit procurorii DNA sa realizeze prinderea in flagrant… (Mara Ion)

 

One thought on “ALERTA TV. A sprijinit prinderea in flagrant a unui politist corupt de la DIICOT Timisoara, dar nu a beneficiat de clementa legii. Florentina Mariscas vine la emisiunea Bursa afacerilor

Leave a Reply