Autospeciala de Politie implicata intr-un violent accident de circulatie in centrul Timisoarei, dupa ce a trecut pe culoarea rosie a semaforului si lovit in plin un BMW

O autospeciala de Politie a fost implicata, in aceasta dimineata, intr-un violent accident rutier petrecut pe o artera din centrul Timisoarei, la intersectia strazilor Alexandru Ioan Cuza cu strada Demetriade, langa pizzeria Poli.


Din primele verificari ale politistilor de la Rutiera deplasati la fata locului, autospeciala MAI ar fi lovit un BMW in partea laterala, dreapta, in timp ce agentul aflat la volan ar fi incercat o schimbare a directiei de mers. 

In urma impactului, ambele autoturisme au fost serios avariate. Doi politisti aflati in Loganul MAI au fost raniti usor si au fost transportai la spital pentru investigatii. Urmeaza ca ancheta deschisa in acest caz sa stabileasca imprejurarile reale in care s-a produs accidentul, fiind posibil ca momentul impactului sa fie surprins de camerele de supraveghere din zona.

”O autospeciala a I.P.J Timis ce avea in functiune semnalele acustice si luminoase, circula pe strada Alexandru Ioan Cuza dinspre Calea Aradului, iar la intersectia cu strada Demetriade a patruns pe culoarea rosu a semaforului, intrand in coliziune cu un autoturism ce circula pe strada Demetriade. In urma accidentului au rezultat două victime”, transmit reprezentantii IPJ Timis. (V.E.)

Leave a Reply