Firma de protectie si paza din Timisoara pusa pe “butuci” de fostul sef al Antifraudei Fiscale 5 Deva, Adrian Voicu. Tentativa de eliminare de pe piata si a firmei administrate de un fost ofiter SRI

Firma de paza si protectie care, timp de mai multi ani, a asigurat ordinea publica la clubul de noapte Heaven din Timisoara a fost pusa pe “butuci” de fostul sef al Directiei Regionale Antifrauda Fiscala 5 Deva, Adrian Voicu (foto), care, dupa cum acuza unii oameni de afaceri, s-a implicat masiv in jocurile concurentiale.


SC Security UAV SRL Timisoara, apartinand bodyguardului Alin Ursu, a fost eliminata de pe piata de profil si obligata la plata unor taxe si impozite restante la bugetul statului in valoare de 52.478 de lei, in urma unor controale extrem de severe.

“Am fost chemat la Deva in repetate randuri cu toate dosarele firmei, controlul a durat o perioada indelungata de timp, iar pana la urma am fost maziliti. Nu s-au acceptat la deducere o serie de cheltuieli, desi contabila firmei a respectat intru totul legislatia fiscala, iar rezultatul a fost pierderea unor contracte si intrarea in faliment”, ne-a declarat Alin Ursu.

Partea proasta nu e, neaparat, falimentul Security UAV, ci faptul ca administratul a fost acuzat de evaziune fiscala, iar Parchetul de pe langa Tribunalul Timis l-a trimis in judecata.

In urma proceselor, Alin Ursu a fost condamnat la 1 an si sase luni inchisoare cu suspendarea executarii pedepsei, obligat la plata prejudiciului, iar instanta a dispus anularea a 34 de facturi emise in relatia contractuala cu Euroconsulting Rom.

Implicat in jocurile concurentiale de pe piata firmelor de protectie si paza, Adrian Voicu a incercat aceeasi lovitura si cu RAO Security Timisoara, una dintre firmele administrate de Vasile Sturz, insa fostul ofiter SRI s-a dovedit o nuca mult prea tare pentru Adrian Voicu.

Prin Decizia nr. 321 emisa de conducerea ANAF la data de 04.12.2015, Adrian-Paul Voicu – care a facut primii pasi in sistem la Garda Financiara Timis – a fost eliberat din functie. La cerere… (Vlad Enciu)

   

Leave a Reply