Nunta tiganeasca la Venetia! Bastanii din Lugoj au defilat prin Piata San Marco “impodobiti” cu zeci de kilograme de aur, la nunta opulenta a nepotului bulibasei Ioan Bot

Toata clanurile tiganilor bogati din Banat si de pe unde s-au mai raspandit prin Europa au fost invitate sa petreaca, in data de 22 mai, la nunta nepotului bulibasei din Lugoj, Loris, fiului bastanului Iulian Bot, zis si Viscol, care a luat-o de sotie pe Alesia, o piranda care abia a implinit varsta majoratului.


Si pentru ca in Romania are probleme cu legea, dupa ce l-a mituit pe fostul sef al IPJ Timis, dar si pentru a nu mai bloca circulatia din Lugoj cu masini de fite si care alegorice, Iulian Bot a decis sa mute petrecerea in Italia, intr-unul dintre cele mai rafinate restaurante din Venetia.

Pana sa ajunga la sala festiva, oaspetii au fost invitati la un mic party intr-unul dintre cele mai luxoase hoteluri din oras, dupa care bairamul a fost mutat pe doua vaporase.

“Masinile vor fi parcate in portul Tronchetto Venetia. La orele 13 va fi plecarea cu barcile spre Piazza San Marco. De la 15,30 vom fi imbarcati intr-un iacht si ne vom bucura plimbandu-ne in jurul Veneziei pana la orele 19. De la 19,30 vom fi in sala sa ne petrecem impreuna pana dimineata”, a fost programul stabilit de tata-socru pentru sutele de invitati.

Alaiul opulent al tiganilor din Romania a starnit curiozitatea italienilor, dar mai ales a turistilor, care au intrebat daca a inceput celebrul carnaval de la Venetia si au fotografiat tinutele de mii de euro ale mirilor, dar si zecile de kilograme de aur din bijuteriile masive purtate de nuntasi.

Dupa plimbarea pe Canal Grande, unul dintre coridoarele navale majore ale orasului, nuntasii au fost poftiti la restaurant, unde si-au comandat dedicatii de zeci de mii de euro si s-au distrat pana dimineata pe muzica manelistilor Florin Salam si Nicolae Guta. (Mara Ion)

Leave a Reply