Liberalul care cere demisia lui Nicolae Robu din fruntea PNL Timis, acuzat ca a taiat un cerb de la gradina zoologica! “A impartit carnea cu toti angajatii Gradinii Zoologice din Timisoara!”

Scandal major in PNL Timis, dupa ce organizatia condusa de Nicolae Robu a pierdut lamentabil alegerile europarlamentare in Timisoara.


Scor, 40,5 – 23,3 in favoarea USL-PLUS, alianta care s-a lovit de aroganta primarului Timisoarei in momentul in care a fost impiedicata sa adune semnaturi pentru campania Fara penali in functii publice.

Singurul candidat la europarlamentare din PNL Timis, Claudiu Chira, aflat pe locul 28, a cerut demisia conducerii PNL Timis si PNL Timisoara, “pentru modul dezastruos in care au gestionat aceaste alegeri europarlamentare”, starnind un val de reactii.

Practic, Claudiu Chira, fost director la Zoo Timisoara, a cerut chiar si demisia sa, in conditiile in care, pe langa alte functii de partid, detine functia de prim-vicepresedinte al organizatiei PNL Timisoara.

“Motivele acestui demers sunt modul defectuos de conducere a acestei campanii electorale, (aproape boicotare) datorită deficientelor de administrare a Timisoarei, prin lipsa curateniei din oras, inchiderea simultana a doua poduri peste Bega, ingreunand traficul, prezentarea de sondaje SF membrilor PNL si opiniei publice, asocierea cu personaje dubioase si caratori de valiza, lipsa de implicare a unor consilieri locali din Timisoara, culminand cu relatia dezastruoasa dintre conducerea partidului si primarii disidenti din PNL Timis. A fost taxata aroganta, privitul de sus, narcisismul, persiflarea electoratului, a membrilor PNL cu alte opinii si a competitorilor electorali”, acuza Claudiu Chira intr-o postare bomba pe Facebook.

Cum era firesc, oamenii de incredere ai primarului Nicolae Robu au sarit ca arsi. “Auzi, asumatule, recunoaste ca lucrezi la Alin Nica, care e impotriva primarului Robu. El a castigat alegerile pe județ, iar tu ai lasat comentarii la mine ca Morosanu il bate pe Ghita, hai sa o transam amandoua. Nu vorbim de faptul ca atunci cand ai fost director la Gradina Zoo ai adus crescatoria ta de pitbulli acolo, ai incasat ilegal venituri si, mai mult, ai distrus Gradina Zoo. Am argumente, deci nu mai fi moralist, ca avem probe… Zii lui Nica sa nu te mai foloseasca, ca nu contezi…”, a fost atacul sub centura a lui Ionut Nasleu, fostul consilier de securitate personala a primarului.

La randul sau, Catalin Iapa, un alt consilier imberb al primarului, s-a simtit dator sa comenteze ironic anuntul lui Claudiu Chira, pentru a-si demonstra atasamentul fata de Nicolae Robu.

Lovitura de gratie din partea suporterilor primarului Timisoarei, suparati pe infrangerea umilitoare administrata de USR-PLUS, a venit inspre orele serii.

“Cine il critica pe Nicolae Robu? Fostul director de la Gradina Zoologica din Timisoara, care a taiat un cerb si a distribuit carnea la angajati? Cel care si-a adus crescatoria de pitbulli la gradina zoologica si-i hranea din donatii? Cel care a pus o cutia milei la intrarea in Zoo, unde s-au adunat bani din care si-a cumparat mancare la cainii proprii?”, a atacat din nou Ionut Nasleu, directorul SC Piete SA Timisoara, cel care, in urma cu doi ani, a efectuat controlul la Zoo  din pozitia de sef al Corpului de control al primarului.

“Da, este adevarat ca s-a taiat un cerb. Nu ascund acest lucru. Dar a fost vorba despre un cerb tanar, care a trebuit euthanasiat, intrucat era bolnav. Carnea a fost transata in bucati mai mici si a ramas in camera frigorifica, pana s-a dus la incinerare.

Cat despre caini, este vorba despre doi husky, care s-au aciuat la gradina zoologica. Mancau gaini, de aceea i-am inchis intr-un tarc. Le dadeam mancare din donatii, asa cum se intampla si acum la Gradina Zoologica, pentru ca de o luna nu exista contract pentru hrana animalelor.

Cutia de donatii era deschisa la cateva luni, nu o deschideam niciodata singur, si erau doar monede sau bancnote de un leu. Cine face donatii la Gradina Zoologica!? Banii se foloseau strict pentru motorina, pentru ca nu aveam cota de combustibil si trebuia sa ne deplasam”, ne-a declarat Claudiu Chira, care, dupa cum recunoaste, a batut pariuri cu o luna inainte de alegeri ca PNL va pierde in Timisoara cu peste 10 procente. (Gh. Ilas)

One thought on “Liberalul care cere demisia lui Nicolae Robu din fruntea PNL Timis, acuzat ca a taiat un cerb de la gradina zoologica! “A impartit carnea cu toti angajatii Gradinii Zoologice din Timisoara!”

  1. ooooo Nasleu … domn parinte … cum sa nu stim personajul …. unul infect dat afara din SRI … stim si de ce …

Leave a Reply