Politistii din cadrul IPJ Timis vor pastra un moment de reculegere in memoria colegului ucis, ieri, in misiune. Toate autospecialele IPJ Timis vor stationa timp de 1 minut cu semnalele acustice si luminoase pornite

Conducerea Biroului Teritorial Timis din cadrul Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual (SNPPC) a solicitat politistilor din intreaga tara sa tina un moment de reculegere in memoria lui Cristian Amariei, agentul ucis, ieri, de un urmarit international. De remarcat ca, in ciuda eforturilor politienesti, criminalul inca nu a fost prins.


“Avem rugamintea ca azi, 3 iunie, ora 12, politistii din intreaga tara sa tina un moment de reculegere pentru politistul cazut la datorie in cursul zilei de ieri, pe raza judetului Timis.

In acest context, toate autospecialele vor stationa si vor avea pornite semnalele acustice si luminoase timp de 1 minut (politistii isi vor aduce omagiul in afara autospecialelor), iar restul personalului va intrerupe activitatea si va pastra un moment de reculegere.

Totodata se pot organiza la sediile unitatilor de politie momente de ceremonie / comemorare corespunzatoare. Dumnezeu sa il odihneasca in pace!”, transmite Valer Kovacs, vicepresedintele SNPPC Timis. Momentul omagial va avea loc, la ora 12, si in fata sediului IPJ Timis. (G.I.)

Leave a Reply