Un al doilea politist din Timis a fost atins de gloante in schimbul de focuri de la Izvin! “Apreciez faptul ca s-a intors pentru a-l cauta pe criminal, dupa ce a primit ingrijiri medicale”, transmite ministrul Carmen Dan

In timp ce Dumitru Coarna, liderul Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual, acuza slaba dotare tehnica a politistilor si cere demisia ministrului de Interne, care nu ar face nimic pentru imbunatatirea vietii profesionale a politistilor, Carmen Dan a postat un mesaj pe Facebook in care face un apel la toti participantii la cautarea criminalului, ca acesta sa fie gasit in cel mai scurt timp.


“Fara veste antiglont si pistoale Carpati din 1974 nu putem lupta cu infractorii. Ministrul Carmen Dan a spus, intr-o emisiune TV, ca suntem colegi. Nu, ea e colega cu Liviu Dragnea, ea nu-l intelege decat pe el. Poate acum va intelege ca trebuie sa plece. Ii cerem demisia!”, si-a exprimat revolta Dumitru Coarna.

De cealalta parte, ministrul de Interne a dezvaluit ca, in schimbul de focuri cu criminalul, a fost ranit si un al doilea politist, insa acesta a primit ingrijiri medicale si si-a continuat misiunea.

“Apreciez faptul ca politistul ranit in aceeasi misiune s-a intors pentru a-l cauta pe criminal, dupa ce a primit ingrijiri medicale. Ii multumesc pentru daruire si profesionalism!”, este mesajul ministrului Carmen Dan.

De asemenea, sefa politica a politistilor face un apel la fortele desfasurate in teren pentru prinderea criminalului, ca acesta sa fie prins cat mai repede.

“La Timis au fost trimisi in sprijin colegi din Bucuresti, de la Institutul National de Criminalistica, de la Directia Investigatii Criminale si de la Serviciul pentru Interventii si Actiuni Speciale. In cautari sunt angrenati si ofiterii de la Directia Operatiuni Speciale.

Fac un apel la toate fortele de ordine care participa la cautarea criminalului sa depuna toate eforturile pentru ca acest criminal sa fie gasit!“, a scris ministrul Carmen Dan intr-un mesaj postat pe facebook, exprimandu-si inca o data condoleante pentru familia politistului ucis.

“Doresc sa transmit si pe aceasta cale sincere condoleante sotiei, copiilor si colegilor politistului ucis astazi in misiune. Sunt profund indurerata de faptul ca un politist cu o cariera de peste 20 de ani, care s-a luptat in fiecare zi cu cei certati cu legea, a sfarsit atat de tragic”. (V.E.)

Leave a Reply