BREAKING NEWS! Criminalul politistului din Timis a fost capturat de trupele SIAS. Avea asupra sa un pistol, dar nu a mai apucat sa-l foloseasca

Cautarile criminalului care a ucis un politist in Timis au luat sfarsit! Dupa aproape doua zile in care pe urmele sale au fost peste 400 de politisti si jandarmi,  drone, elicoptere, dispozitive cu termoviziune, scanere de frecvente telefonice si caini ciobanesti, periculosul Marcel Ionel Lepa a fost capturat intr-o casa din Remetea Mare.


Adica, exact in epicentrul zonei in care s-a cercetat fiecare metru patrat de teren, in casa in care urmaritorii au descins, inca de luni, si au descoperit urme de sange, semn ca ucigasul nu putea fi departe.

Fugarul avea asupra sa un pistol si un incarcator, inca nu se stie daca este arma crimei, insa nu a mai apucat sa-l foloseasca. Membrii trupelor SIAS, bine echipati, nu ca “sinucigasul” agent sef principal Cristian Amariei, au stiut exact ce trebuie sa faca pentru a-l surprinde si a-l incatusa, fara sa traga nici macar un foc de arma.

Cel mai vanat infractor din Romania avea mai multe rani, posibil de la schimbul de focuri cu urmaritorii sai, de duminica, in urma carora a fost rapus agentul de la Politia Recas, motiv pentru care a fost preluat de o ambulanta. A fost transportat la spital sub escorta trupelor speciale.

Anchetatorii il audiaza la aceasta ora pe unul dintre complicii criminalului, care l-a ajutat sa se ascunda doua zile de urmaritori. Criminalistii au inceput cercetarile la fata locului.

Nu este exclus ca urmaritorii sa fi stiut inca de aseara, cu certitudine, unde se afla criminalul, au supravegheat locatia si l-au invitat in teren pe seful Politiei Romane, chestorul Ioan Buda, pentru ca acesta sa asiste la prinderea acestui individ periculos, pe care oamenii legii l-au transformat, timp de doua zile, intr-un adevarat Rambo de Timis. Vom reveni cu amanunte din acest caz. (G.I.)

Leave a Reply